Wij vergelijken vandaag
81 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

27/08/19 Webdeal op Proximus Epic abonnementen

WEBDEAL op de Epic Strories & Epic Beats t.e.m. 30/09/2019

Persoonlijke aanbieding geldig van 01.09.2019 tot 30/09/2019

Epic Stories & Beats

Proximus heeft de afgelopen weken de Epic abonnementen aangepast. Een opvallende wijziging is de verhoring van het aantal minuten. 30 minuten beiden abonnementen, en 1 GB data meer aan zijn Epics Beats-abonnement.

Concreet ?

WEBDEAL voor "Epic" abonnementen

Webdeal voor "Epic " abonnementen
Proximus Epic Stories Proximus Epic Beats
Prijs 19,99€ 14,99€ 24,99€ 14,99€
Data 3 GB 4 GB
Belminuten 90 minuten 120 minuten
Sms’en onbeperkt onbeperkt
Eindeloze data for social apps social apps + music apps

Wat is een Epic- abonnement ?

Epic abonnement biedt een databundel van 20GB voor bepaalde muziekdiensten, of voor social media.

Epic Beats-abonnement ?

Het Epic Beats-abonnement, dat normaal gesproken voor 24,99 euro per maand afgenomen kan worden maar nu tijdelijk minder kost, bestaat uit een databundel van 4GB, 120 belminuten en onbeperkt sms'en. Daarnaast krijgen klanten 20GB om te spenderen aan een vast aantal muziekdiensten en sociale media. Dat zijn Deezer, Google Play Music, Spotify, Soundcloud, Apple Music en Tomorrowland. Op het gebied van sociale media gaat het om Facebook en de bijbehorende Messenger, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Twitter en Pinterest.

Epic Stories-abonnement ?

Het Epic Stories-abonnement, dat normaal gesproken voor 19,99 euro per maand afgenomen kan worden maar nu tijdelijk minder kost, bestaat uit een databundel van 3GB, 90 belminuten en onbeperkt sms'en. Daarnaast krijgen klanten 20GB om te spenderen aan een vast aantal van sociale media. Dat zijn Facebook en de bijbehorende Messenger, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Twitter en Pinterest.

Welk Epic gsm-abonnement kiezen ?

Epic Beats is het ideale gsm-abonnement voor muziekliefhebbers en social media fanaten

Epic Stories is er voor zij die verknocht zijn aan social media

Promotie op Epic Stories ?

€5 korting gedurende 3 maanden op epic stories dus € 15 in totaal..

Promotie geldig t.e.m. 30/09/2019 voor elk nieuw epic stories-abonnement, behalve overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen..

Webdeal op Epic Beats

€10 korting gedurende 3 maanden op epic beats dus € 30 in totaal.

Promotie geldig van 12/08/2019 tem 30/09/2019 voor elke nieuwe epic beats-abonnee die nog geen mobiel tariefplan heeft bij Proximus. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen. De webdeal is niet geldig met de reservering van een toestel via Click&Collect in een Proximus Center.

Goed om weten

Je tariefplan is geldig in België en onderweg (roaming) binnen de EU* (+IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, …) en diensten van derden, Data in België & EU: enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. 20 GB aan maximale snelheid in 3G/4G voor je epic apps in België. Eens je 20 GB opgebruikt, surf je onbeperkt verder aan een verlaagde snelheid (512 Kbps) in België. Daarnaast kan je nog voor 10 GB aan maximale snelheid surfen met je epic apps als je op reis bent in de EU. Zodra dit is opgebruikt surf je verder aan maximale snelheid maar aan een prijs van € 0,0054/MB

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?