Wij vergelijken vandaag
49 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Telenet Alle gsm-abonnementen

Telenet

Telenet biedt 2 gsm-abonnement "Mobile". Met dit abonnement surft je op een van de beste netwerken van Belgïe. Telenet geeft u de mogelijkheid om gewoon te betalen voor wat u gebruikt. Geen vaste maandelijkse kosten.

Prijs van GSM-abonnementen bij Telenet in België
FormuleAbo BellenMin. SMS Data Prijs / maand Bestel
Telenet Telenet Mobile 20GB 100000 min Onbeperkt
bellen
100000 sms Onbeperkt
SMS
020480.00 Mo 20 GB Buiten forfait
100€/GB
021.67 € 21,67 € PROMO€16,67 gedurende 12 maanden
5€ terugbetaald door Astel
PROMO
Via Astel.be
Zonder extra kost
Bestellen  Bestellen
Telenet Telenet Mobile 5GB 100000 min Onbeperkt
bellen
100000 sms Onbeperkt
SMS
005120.00 Mo 5 GB Buiten forfait
100€/GB
016.56 € 16,56 € PROMO€14,06 gedurende 12 maanden
5€ terugbetaald door Astel
PROMO
Via Astel.be
Zonder extra kost
Bestellen  Bestellen

Het mobiele abonnement van Telenet geeft onbeperkt bellen en sms'en en 3 GB om te surf op het mobiele netwerken van Telenet/BASE. Deze heeft de snelste 4G downloadsnelheid, zoals gemeten door het BIPT in oktober 2020.

 • Wie is Telenet?

  Telenet Groep is een internetprovider (TV, internet, vaste en mobiele telefoon), oorspronkelijk voor gebruikers in Vlaanderen en Brussel, maar recenter ook in Wallonië en Luxemburg. SFR Belgique, Telenet en Base behoren tot de Telenet Groep. Sinds de overname van Base, heeft Telenet zijn EIGEN netwerk (het oude van Base) dat voortdurend verbeterd wordt. https://www2.telenet.be/fr/business/serviceclient/telenet-amp-base-que-devient-le-reseau-mobile/ Voor de aankoop van Base, was Telenet een operator met een virtuel mobiel netwerk (MVNO) op het netwerk van de mobiele operator Orange. Dat betekent dat Telenet het netwerk van Orange huurde om zijn mobiele telefoniediensten aan te bieden. In 2015 verwierf Telenet de activiteiten van KPN in België onder het merk Base Company. De klanten die voorheen op het Orange netwerk waren aangesloten schakelden druppelsgewijs over naar het Base netwerk. In 2017 kocht Telenet het Belgisch-Luxemburgse filiaal van de Franse groep ALTICE-SFR Belux, onder voorwaarde dat Orange toegang kreeg tot het kabelnetwerk. Deze overname liet Telenet toe ook de Waalse markt te bewandelen.

 • Enkele kerndata in de geschiedenis van de abonnementen van Telenet :

  Telenet start zijn aanbod van mobiele telefoondiensten in 2006, onder het commerciële merk « Telenet Mobile ». Hetzelfde jaar sluit Telenet een akkoord met Mobistar om toegang tot diens netwerk te krijgen. Dit akkoord wordt in 2009 hernieuwd. 2011 : de abonnees krijgen gratis toegang tot 1.200 Hotspots in België en Luxemburg. Enkele maanden later bekomt Telenet de vierde 3G licentie. 2012 : Telenet lanceert zijn nieuw mobiel aanbod : « Walk & Connect » : de klant heeft de keuze tussen meer belminuten of meer sms in zijn abonnement. In 2012 volgt de lancering van King en Kong, 2 nieuwe abonnementen met meer data, meer sms en meer belminuten. Kortom, een competitieve formule. 2014 : nieuw tariefplan voor King en Kong. 2016 : Telenet koopt SFR Belux van Altice S.A. en verstevigt daarmee zijn gekabelde aanwezigheid in Brussel, in een deel van Wallonië en het Groot-Hertogdom du Luxemburg. Aankoop van Base Company m.b.t. Vlaanderen en 7 Brusselse gemeenten.

 • Telenet in 2017

  2017: Telenet lanceert het eerste abonnement dat zich aanpast aan de behoeften van de klant: flexibiliteit tussen bellen en data. 2017: Lycamobile wordt eenaMVNO van Telenet en verstevigt hiermee de positie van Telenet, want zijn nieuwe huurder is de belangrijkste MVNO-speler ter wereld.

 • Telenet in 2018

  2018 : In februari sluiten Telenet en Nethys een MVNO-contract af van 5 jaar. Dat laat VOO toe zijn aanbod uit te breiden op het mobiele netwerk van Telenet.

 • Telenet in 2019

  2019 : Lancering van KONG Unlimited, alles onbeperkt, ook surfen.

VergelijkingAlle GSM-abonnementen in BelgiëGSM-abonnementen

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?