Wij vergelijken vandaag
44 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Hey Hey! 25€ : Onbeperkt bellen en sms'en + 80 GB

Via het netwerk orange

Hey!
Tarief
25 €/maand
PROMO
160 GB na 1 jaar trouw
+ €15 Astel-cashback

Waarom via Astel bestellen?

 • V Geniet van €15 cashback aangeboden door Astel.be.
 • V Niets online te betalen.
 • V U zal een Hey!-factuur later ontvangen.
 • V Gratis SIM-kaart en 14 dagen bedenktijd.
 • V Levering binnen de 2 werkdagen.
 • V Contractduur voor minimaal 1 maand.
Bestel via Astel.be

Zonder extra kosten via deze telecom makelaar!

Gsm Abonnement Hey Hey! 25€

Onbeperkt
bellen
Onbeperkt
SMS
80 GB
Buiten forfait
3,6€/GB
Hey! verdubbeld uw datavolume na 1 jaar
Elke 3 maanden van je eerste jaar ontvang je een hey! boost die telkens een verhoging van 25% van jouw data vertegenwoordigt dus 100% na 1 jaar

top Leuk

 • Het enoooooorme datavolume: 80 GB!
 • De belachelijke prijs voor 80 GB surfen: 25 eur!
 • De prijs van surfen buiten de bundel
 • Hey! gebruikt met mobiele netwerk van Orange

flop Minder leuk

 • Onmogelijk om het verbruik buiten bundel te blokkeren of te beperken, hey! Stopt het verbruik wanneer 50€ is bereikt
 • Klantenservice alleen via online chat

Met onze partner Astel bent u een dubbele winnaar!

Uw bestelling wordt zonder bijkomende kosten verwerkt door Astel, de 1ste digitale telecommakelaar in België die al 23 jaar actief is. Astel zorgt voor het hele administratieve gedeelte van uw verandering van operator en betaalt u de cashback terug op uw bankrekening 3 maanden na de activering van uw abonnement - u ontvangt dus 2 promoties: die van de operator + de Astel cashback.

Tips van onze redactieVindt u elders een beter aanbod?

mascotte site

Het hangt ervan af wat u zoekt.

Nee, 40 GB met onbeperkt bellen en sms'en voor €25/maand is onklopbaar! Met een goed 4G-netwerk en een voordelig tarief buiten de bundel van 10 € per GB.

Tarief in detail en voorwaarden

 • Tarief buiten bundel

  Bellen : 0,10 €/min
  Surfen : 0,01 €/MB
  SMS/MMS : 0,05 €/SMS- MMS

  Nadat u de gegevenslimiet hebt ingeschakeld, begint deze op de eerste dag van de volgende maand. Wanneer het verbruik ongeveer 80% en 100% bereikt, ontvangt u een waarschuwing via sms en e-mail. Zodra de limiet volledig is bereikt, hebt u de mogelijkheid om een extra databundel aan te schaffen via MyYoufone voor de rest van de maand.

  Mobiel Internet

  Als u al uw surfvolume hebt verbruikt, gaat u op volle snelheid door tegen de prijs van 0,01 € / MB tot een limiet van 50 € (taksen inbegrepen). U ontvangt een waarschuwing zodra u 80% en 100% van uw geplande surfvolume in uw abonnement bereikt.

  In het buitenland

  In de Europese Unie gebruikt u de nationale volumes die in uw tariefplan zijn opgenomen. Om te communiceren van of naar andere landen (buiten de eurozone), zijn tarieven van toepassing en opties beschikbaar.

 • Voorwaarden aanbiedingen 2GB – 20 GB – 80 GB

  Hey: 2 GB is een smartphone abonnement van 7 € per maand (BTWi) met :

  • 2 GB om te surfen in 3G/ 4G met je smartphone in België en roaming in een lidstaat van de Europese Unie
  • 1 uur bellen in België naar alle Belgische en roamingnetwerken van de ene lidstaat van de Europese Unie naar een andere lidstaat, inclusief België, inclusief 078-nummers en met uitzondering van speciale nummers;
  • 500 SMS/MMS in België naar alle Belgische netwerken, en roaming van de ene lidstaat van de Europese Unie naar een andere lidstaat, met inbegrip van België, met uitzondering van speciale nummers;

  Hey: 20 GB is een smartphone abonnement van 15 € per maand (BTWi) met :

  • 20 GB om te surfen in 3G / 4G met je smartphone in België en roaming in een lidstaat van de Europese Unie
  • Onbeperkt bellen in België naar alle Belgische en roamingnetwerken van het ene land van de Europese Unie naar een ander land, inclusief België, inclusief 078-nummers en met uitzondering van speciale nummers;
  • Onbeperkt SMS/MMS in België naar alle Belgische netwerken, en roaming van het ene land van de Europese Unie naar een ander land, inclusief België, met uitzondering van speciale nummers;

  Hey: 80 GB is een smartphone abonnement van 25 € per maand (BTWi) met :

  • 80 GB om te surfen in 3G / 4G met je smartphone in België en roaming in een lidstaat van de Europese Unie
  • Onbeperkt bellen in België naar alle Belgische en roamingnetwerken van het ene land van de Europese Unie naar een ander land, inclusief België, inclusief 078-nummers en met uitzondering van speciale nummers;
  • Onbeperkt SMS/MMS in België naar alle Belgische netwerken, en roaming van het ene land van de Europese Unie naar een ander land, inclusief België, met uitzondering van speciale nummers;

  Gebruik en verbruik buiten abonnement

  Als u het inbegrepen gespreksvolume overschrijdt, betaalt u 0,10 euro per minuut. Elk gesprek wordt na de eerste minuut per seconde gefactureerd en wordt na drie uur automatisch onderbroken. Als u het inbegrepen SMS/MMS-volume overschrijdt, betaalt u 0,05 euro per SMS/MMS.

  Gesprekken en SMS/MMS van België naar het buitenland zijn niet inbegrepen. Uw verbruik buiten de Europese Unie wordt gefactureerd tegen internationale tarieven. Alle tarieven zijn te vinden op www.heytelecom.be/nl/roaming

  Waarschuwing per sms- en e-mail
  Wanneer het verbruik ongeveer 80% en 100% van de bellimiet bereikt, ontvangt u een waarschuwing via sms en e-mail. Wanneer het verbruik 100% bereikt, worden al uw uitgaande oproepen geblokkeerd.

  Roaminggesprekken naar speciale nummers (0800, 0900,...) en korte nummers zijn niet inbegrepen en worden in rekening gebracht op basis van de kosten die door de providers van deze nummers zijn gedefinieerd. De kosten kunnen in rekening worden gebracht, zelfs als het een speciaal nummer in dat land gratis is. Daarnaast maken telefoongesprekken en dataverbindingen in maritieme gebieden (bijvoorbeeld vanaf een boot tijdens een cruise) gebruik van satellietnetwerken, die overeenkomen met een ander geografisch gebied dan dat van de Europese Unie.

  Uit voorzorg en ter bestrijding van fraude zijn de online aankoop van mobiele diensten, oproepen naar speciale nummers (= oproepen naar nummers vanaf 090x, verzenden en ontvangen van SMS/MMS van en naar korte nummers) of aankopen via internet alleen toegestaan na betaling van de eerste factuur en op uitdrukkelijk verzoek van de klant via de webchat.

  Surflimiet buiten de bundel in België

  Zodra het inbegrepen surfvolume is overschreden, blijft u surfen in 3G / 4G voor de prijs van 0,01 € / MB tot een limiet van 50 € TTC.

  Wanneer 50 euro overschrijdt, is uw internettoegang geblokkeerd. Wil je nog verder surfen? Via de My hey! kies je een formule met meer surfen, (hey! 10 GB of hey! 40 GB).

  Surflimiet buiten de bundel in het buitenland

  Wanneer u in de Europese Unie surft, wordt uw gebruik in mindering gebracht op uw pakket. Zodra uw inbegrepen surfvolume volledig is verbruikt, gaat u verder met surfen voor de prijs van € 0,01 per MB totdat u de limiet van € 60 BTWi hebt bereikt.

  Buiten de EU kunt u surfen tegen internationale tarieven.

 • hey! boost

  Wist u dat? Met hey! hoe langer je klant blijft hoe meer data je krijgt per maand!

  Elke 3 maanden van je eerste jaar, ontvang je een hey! boost die elke keer een toename van 25% van je mobiele data betekent. Reken maar uit, als je 1 volledig jaar blijft, verdubbel je je surfvolume voor dezeflde prijs.
  Concreet:

  Na 3 maanden Na 6 maanden Na 9 maanden Na 1 jaar
  hey! 2 GB 7 €/maand 2,5 GB /maand 3 GB /maand 3,5 GB /maand 4 GB /maand
  hey! 20 GB 15 €/maand 25 GB /maand 30 GB /maand 35 GB /maand 40 GB /maand
  hey! 80 GB 25 €/maand 100 GB /maand 120 GB /maand 140 GB /maand 160 GB /maand
 • Gebruiksvoorwaarden
  • De resterende belminuten, surfvolume en SMS/MMS worden niet overgedragen naar de volgende maand.
  • Het onbeperkte aantal belminuten en SMS/MMS is geldig voor normaal persoonlijk en privégebruik (zelfs intensief).
  • Normaal SMS/MMS-gebruik wordt verondersteld niet meer dan 10.000 SMS / MMS per maand te bedragen en normaal gespreksgebruik wordt verondersteld niet meer dan 10.000 minuten per maand te bedragen. In geval van netwerkcongestie, misbruik (inclusief verstrekking aan derden, commercieel gebruik, gebruik voor callcenters of simbox), of enig ander gebruik dat niet voldoet aan wat wordt verwacht van een klant die een mobiele telefooncontract afsluit (zoals het gebruik van de babyfoon, wanneer u regelmatig sms/mms belt of verzendt naar meer dan 250 verschillende correspondenten per maand of wanneer u belt meer dan drie uur ononderbroken en/of via gesprekken direct na hun onderbreking), hey! behoudt zich het recht voor om de dienstverlening te beperken, de overeenkomst op te schorten en/of te beëindigen en/of andere maatregelen te nemen die zij nuttig of noodzakelijk acht. De sim-kaart kan niet worden gebruikt om een verbinding te garanderen zonder menselijke tussenkomst, noch tussen een industriële modem en een server (M2M-communicatie).
 • Surfvolume

  Hey! gebruikt het mobiel netwerk van Orange

  De geschatte maximumsnelheid is de waarde van de snelheid die de Hey! klanten kunnen verwachten op verschillende locaties van het dekkingsgebied onder realistische gebruiksomstandigheden. In sommige gevallen kan het zijn dat de klant deze maximumwaarden niet bereikt, afhankelijk van eventuele beperkingen op de mobiele apparatuur en/of beperkingen op het afgesloten abonnement.

Nuttige informatie

Verbruik je meer? dan betaal je bij Hey de laagste prijzen bij verbruik buiten je abonnement:

Dan betaal je bij Hey de laagste prijzen bij verbruik buiten je abonnement:

 • Bellen € 0,20/min
 • Sms sturen € 0,07/sms
 • Sms ontvangen gratis
 • Surfen € 0,10/mb
 • MMS sturen € 0,07/mms
 • MMS ontvangen gratis

De beste roamingtarieven
Als je van of naar het buitenland wil bellen sms'en of surfen, dan komen deze belkosten bovenop je maandelijkse Kong-prijs, belhave binnen de EU zone.

 • Oproepen naar vaste of mobiele nummers vanuit België = 0,22 €/min
 • Oproepen naar vaste of mobiel nummers vanuit de EU zone => landen buiten EU zone = 0,180 €/min
 • Ontvange oproepen = gratis
 • Sms sturen in het buitenland vanuit België = 0,07 €/sms
 • Sms sturen vanuit de EU zone => land buiten EU zone = 0,50 €/sms
 • Data vanuit de EU zone => land buiten EU zone = 0,06 €/mb

Waarom via Astel bestellen?

 • V Geniet van €15 cashback aangeboden door Astel.be.
 • V Niets online te betalen.
 • V U zal een Hey!-factuur later ontvangen.
 • V Gratis SIM-kaart en 14 dagen bedenktijd.
 • V Levering binnen de 2 werkdagen.
 • V Contractduur voor minimaal 1 maand.
Bestel via Astel.be

Zonder extra kosten via deze telecom makelaar!