Wij vergelijken vandaag
67 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Gratis naar uw naasten bellen? Dat is perfect mogelijk!

Communiceer onbeperkt met uw naasten

Belt u het vaakst met uw kinderen, uw partner of uw vriend(in)? Ontdek het aanbod van de 3 grote operatoren die u toelaten onbeperkt te bellen met uw familie en uw naasten, ook al heeft u een abonnement van 9€ per maand dat nochtans geen onbeperkt bellen omvat.

In de praktijk zijn er 2 mogelijkheden. Bij Orange groepeert u uw abonnementen op eenzelfde factuur om van onbeperkt bellen binnen de familie te genieten. Als dat niet mogelijk is, kan u kiezen voor één van de abonnementen van een andere operator die wel onbeperkt bellen naar andere nummers op hun netwerk aanbieden. In dat geval moet de persoon die u belt ook zo’n type abonnement hebben. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Base.

Gratis bellen Abonnementen naar uw naasten

In dat geval moet u op zijn minst bij dezelfde operator zijn. Hier vindt u een lijst van gsm-abonnementen die gratis bellen naar dezelfde operator aanbieden:

Base

Deze operator biedt voortaan onbeperkt bellen naar Base op al zijn abonnementen aan. Dus als uw familie ook Base is, raakt u nooit afgesloten en kan u onbeperkt bellen.

Orange

Bij Orange is bellen voor personen die op dezelfde factuur staan gratis vanaf 2 abonnementen en tot 4 abonnementen. Dit is Orange "Circle" : vooral handig als uw kind geen belkrediet meer heeft, dan kan het nog steeds zijn naasten en ouders contacteren. "Circle" is voorzien in alle Orange abonnementen.

Scarlet

Bij Scarlet kan u voor 2€ per maand de optie "Onbeperkt bellen naar Scarlet" aan uw abonnement Scarlet Red, Scarlet Hot of Scarlet Chili toevoegen, en dan belt u onbeperkt naar Scarlet-nummers (abonnement of prepaid kaart). Deze optie kan op elk moment geactiveerd of gedesactiveerd worden via uw persoonlijke ruimte mijn.scarlet, of door telefonisch contact op te nemen met de klantendienst.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?