Wij vergelijken vandaag
95 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

De 9 abonnementen met onbeperkt internet in België

netwerkbereik

Een kort overzicht van de gsm-abonnementen met onbeperkte data in België

Als u een groot internetgebruikers bent, hebt u een abonnement met onbeperkt surfen nodig als u onaangename verrassingen wil vermijden. Hierbij vindt u enkele abonnement met zo’n aanbod in België.

De abonnementen met onbeperkte data

Eerst en vooral is er het onbeperkte abonnement van Mobile Vikings dat het goedkoopste op de markt is in deze klasse. Het biedt namelijk onbeperkt bellen, sms en internet voor slechts 29 €/maand, wat beduidend goedkoper is dan de aanbiedingen van de concurrentie.

De operator Base biedt eveneens een basisabonnement met onbeperkt sms, bellen en data voor de som van 40 €/maand. Base biedt ook 1 GB Cloud.

Met zijn abonnement Orange Go Unlimited biedt de operator hetzelfde als Base: onbeperkt sms, bellen en data voor 40€. Maar bij Orange krijgt u tot 60 GB in volle snelheid in plaats van 25 GB bij Base

Ook Proximus heeft het abonnement Mobilus XL Unlimited dat voor 42,99 €/maand onbeperkt bellen, sms en internet biedt. Hierook geniet je tot 35 GB in volle snelheid in het kader van de onbeperkte aanbod.

Tenslotte is er nog Telenet Kong Unlimited dat eveneens onbeperkte data, bellen en sms aanbiedt voor 43 €/maand.

OperatorOperator FormuleAbos Data / surfvolumeData Prijs / maandPrijs
Mobile Vikings Onbeperkt 50 GB en dan een beperkte snelheid van 512 Kbps 29 €
Base B-40 25 GB en dan een beperkte snelheid van 512 Kbps 40 €
Orange Go Unlimited 60 GB en dan een beperkte snelheid van 512 Kbps 40 €
Proximus Mobilus XL Unlimited 35 GB en dan een beperkte snelheid van 512 Kbps 42,99 €
Telenet Kong Unlimited 20 GB en dan een beperkte snelheid van 512 Kbps 43,80 €

Echt onbeperkt surfen?

Wanneer er sprake is van een abonnement met onbeperkt internet, mag u veronderstellen dat u eindeloos op internet kan surfen… Dat klopt, maar toch is er steeds een limiet. Zo biedt Mobile Vikings bijvoorbeeld 20 GB aan maximale surfsnelheid, waarna de snelheid tot 512 Kbps wordt beperkt.
Dit is echter niet het enige abonnement met dit fenomeen! Orange Go-Unlimited biedt namelijk net dezelfde snelheid na 30 GB, Proximus Unlimited XL biedt tot 35 GB aan maximale surfsnelheid en Telenet Kong Unlimited tot 20 GB. U kan inderdaad steeds gratis verder surfen, maar wel tegen een veel lagere snelheid.

Mobile Vikings: het goedkoopste onbeperkt internet op de Belgische markt

Met onbeperkt bellen, sms en data voor slechts 29 €/maand steekt Mobile Vikings ver boven zijn concurrenten uit. Geen enkele andere operator biedt voor zo’n lage prijs zo’n service. Het dichtstbij dit tarief komen Base met B-Unlimited en Orange Go-Unlimited voor 40€!

Proximus en zijn Epic gsm-abonnementen

Proximus biedt twee eerder bijzondere abonnementen aan. Namelijk Epic Stories dat voor 19,99 €/maand: 120 gratis belminuten, onbeperkt sms en ook nog 3GB data + onbeperkt gebruik van een van de 7 apps (Facebook, What’s app, Snapchat, Instagram, Twitter, Pinterest en Messenger) aanbiedt.
Het tweede abonnement Epic Beats biedt 300 gratis belminuten, onbeperkt sms en ook nog 4GB surfen + onbeperkt gebruik van 5 muziek-apps (Apple Music, Spotify, Google Play Music, Soundcloud en Deezer) en de 7 sociale media apps (Facebook, What’s app, Snapchat, Instagram, Twitter, Pinterest en Messenger) voor 24,99 €/maand.
Deze twee formules bieden dus geen compleet onbeperkte data, maar ze kosten minder dan de abonnementen die echt totaal onbeperkte data aanbieden.

Telenet en zijn wifi hotspots

Het sterke punt van Telenet zijn de homespots, waarmee u overal gratis wifi hebt. Telenet ontwikkelde daarvoor namelijk twee technologieën. Ten eerste de meer dan 2.000 hotspots die beschikbaar zijn op publieke plaatsen in heel België. En daarnaast de homespots, die gebruik maken van een apart wifi-signaal dat wordt uitgezonden door de modem van de gebruikers, maar verschilt van hun eigen verbinding. Meer dan een miljoen van deze homespots zijn in België beschikbaar. Dit is de troef van Telenet, die echter aan prestige verliest met het abonnement Telenet Kong Unlimited dat onbeperkte data biedt. Het kan wel handig blijven wanneer u de 20 GB surfen tegen hoge snelheid hebt overschreden.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?