Wij vergelijken vandaag
84 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Vergelijking van packs in België Lijst met 54 packs TV en Internet

Pack

Wat hebt u nodig bij u thuis: Enkel internet?
Internet en televisie?
Met of zonder vaste telefoon?
Met uw mobiele abonnementen inbegrepen of niet?

Ons redactieteam onderzocht voor u de telecommarkt in België en rangschikte de aanbiedingen van Proximus, Orange, Scarlet, Telenet en Télésat in 5 tabellen.

Pack enkel Internet

Enkel Internet

Details

Met een prijs tussen 15€/maand en 49€/maand? Ideaal als u thuis enkel wifi wenst en niets anders. Vier operatoren bieden formules aan waarvan de prijs varieert naargelang de surfsnelheid die is aangegeven in ‘Mbps’ en het downloadvolume.

7 aanbiedingen "Enkel Internet"
Pack Internet + Televisie

Internet + TV

Details

Met een prijs tussen 39€/maand en 79€/maand. Dit is het klassieke triopack zonder vaste telefoon die voor vele mensen overbodig is geworden. De prijzen variëren in functie van de surfsnelheid en niet op basis van het datavolume, want 6 van de 8 packs hebben een onbeperkt volume. Het gaat om de packs "Duo" van VOO en "Internet + TV" van Proximus.

8 aanbiedingen "Internet + TV"
Pack Internet Televisie & Mobiel

Internet + TV + GSM

Details

Met prijzen tussen 47€/maand en 95€/maand. Dit is het klassieke triopack waarin de vaste telefoon is vervangen door een GSM-abonnement dat meestal geboost werd met dubbele data die in uw pack zijn inbegrepen. De prijzen variëren vooral in functie van de surfsnelheid en uiteraard naargelang het gekozen type abonnement. Het gaat om de packs "Minimus" van Proximus en "Love" van Orange.

12 aanbiedingen "Internet + TV + GSM"
Pack Internet + Televisie + Vaste lijn

Internet + TV + Vaste lijn

Details

Met een prijs tussen 67€/maand en 89€/maand. Dit is het klassieke triopack met vaste telefoon. De prijzen variëren vooral in functie van de surfsnelheid en uiteraard naargelang het gekozen type abonnement. Het gaat om de packs "Familus" van Proximus.

8 aanbiedingen "Internet + TV + Vaste lijn"
Pack Internet Televisie telefoon & Mobiel

Internet + TV + Vaste lijn + GSM

Details

Met prijzen tussen 47€/maand en 124€/maand. Dit is het meest complete pack dat internet, televisie, een vaste lijn en een eerste GSM-abonnement omvat. Het GSM-abonnement is vaak voordeliger opgenomen in een pack dan als het afzonderlijk verkocht wordt, omdat het surfvolume vaak gratis is verdubbeld.

19 aanbiedingen "Internet + TV + Vaste lijn + GSM"
Pack Internet & Mobiel

Internet + GSM

Details

...

XX aanbiedingen "Internet + GSM"