Wij vergelijken vandaag
46 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Base alle gsm-abonnementen

Base

Base biedt gsm-abonnementen, van 15€ tot 39€ per maand. De sterke punten van Base zijn het onbeperkt bellen en sms'en voor elke abonnement. Alleen bij Base neem je je ongebruikte data mee naar de volgende maand dankzij "Data Jump" neem je je ongebruikte data mee naar de volgende maand. Bovenop krijgen Base-abonnees een hele dag gratis data, elke eerste dag van de maand.

Prijs van GSM-abonnementen bij Base in België
FormuleAbo BellenMin. SMS Data Prijs / maand Bestel
Base Base B-39 100000 min Onbeperkt
bellen
100000 sms Onbeperkt
SMS
122880.00 Mo 120 GB + Data Jump
& Free Data Day
Buiten forfait
0,50€/GB
029.25 € 39 € 29,25 € PROMO ONLINE ONLY-25% levenslang PROMO Via Base.be
Zonder extra kost
Bestellen  Bestellen
Base Base B-29 100000 min Onbeperkt
bellen
100000 sms Onbeperkt
SMS
051200.00 Mo 50 GB + Data Jump
& Free Data Day
Buiten forfait
1,30€/GB
021.75 € 29 € 21,75 € PROMO ONLINE ONLY-25% levenslang PROMO Via Base.be
Zonder extra kost
Bestellen  Bestellen
Base Base B-20 100000 min Onbeperkt
bellen
100000 sms Onbeperkt
SMS
025600.00 Mo 25 GB + Data Jump
& Free Data Day
Buiten forfait
1,50€/GB
015.00 € 20 € 15 € PROMO ONLINE ONLY-25% levenslang PROMO Via Base.be
Zonder extra kost
Bestellen  Bestellen
Base Onze favoriet Base B-15 100000 min Onbeperkt
bellen
100000 sms Onbeperkt
SMS
008192.00 Mo 8 GB + Data Jump
& Free Data Day
Buiten forfait
2,90€/GB
011.25 € 15 € 11,25 € PROMO ONLINE ONLY-25% levenslang PROMO Via Base.be
Zonder extra kost
Bestellen  Bestellen

Aangepaste opties

 • Voordelige opties om te bellen van België naar de EU-zone

  Bel je regelmatig vanuit België naar de EU-zone, Zwitserland, Monaco of Jersey? Bekijk even de voordelige BASE opties.

  Er zijn specifieke tarieven van toepassing voor oproepen en sms'en vanuit België naar de EU-zone

  Tarieven BTW incl.  
  Belminuut uitgaand 0,22€/min
  Belminuut binnenkomend gratis
  Sms uitgaand 0,07€/sms
  Mobiel internet 0,06€/MB

  De voordelige opties om te bellen vanuit België naar de EU-zone:

  • 60 minuten: € 5 - via sms stuur MINEU5 naar 1908
  • 180 minuten: € 10 - via sms stuur MINEU10 naar 1908
  • 600 minuten: € 15 - via sms stuur MINEU15 naar 1908

  Praktische informatie over de Europese opties voor abonnementen

  • Je kan deze Europse optie vanuit België naar de EU-zone + Zwitserland, Monaca en Jersey gebruiken.
  • Het bedrag van je optie word elke maand toegevoegd op je factuur.
  • Heb je al je minuten van je optie gebruikt? Dan betaal je het standaartarief.
  • Je kan de optie deactiveren in je klantenzone, met behulp van je MyBASE-app of via sms (STOPMINUE5/10/15). Vanaf de volgende factuur al dit forfait niet meer worden aangerekend.

   

 • VoiceMail

  De voicemail is uw persoonlijk antwoordapparaat van Base. Staat uw GSM uit? Hebt u een oproep geweigerd of nam u te laat op? Geen probleem, de oproeper wordt uitgenodigd om een bericht op uw voicemail achter te laten, het antwoordapparaat van uw GSM.

  De voicemail is gratis beschikbaar voor alle Base-klanten (abonnement of kaart). Uiteraard is uw voicemail ook in het buitenland toegankelijk, maar hou er dan wel rekening mee dat hiervoor de roaming-tarieven gelden.

  In het buitenland zal het systeem u systematisch vragen uw persoonlijke toegangscode in te voeren, of u nu belt vanaf uw Base-GSM of om het even welke andere GSM of vaste lijn. Er zal u gevraagd worden tweemaal op het sterretje te duwen als u deze persoonlijke code niet meer kent en wenst dat ze u per SMS wordt toegestuurd op uw Base-GSM.

  Visual VoiceMail

  Met Base Visual Voicemail (VVM) is het niet meer nodig 1933 te bellen om uw berichten te beluisteren. Ze worden direct geordend en bewaard op uw smartphone in de vorm van geluidsberichten.

  Visual Voicemail gebruikt beperkte data (25Kb voor 15 seconden) die van uw forfait worden afgetrokken. Als u geen data inbegrepen in uw abonnement hebt, wordt het van uw belkrediet (voor prepaid kaarten) afgetrokken of bij uw volgende factuur gevoegd (voor abonnementen). Gebruikers van Android en Windows Phone kunnen gratis visual voicemail gebruiken via een WiFi-netwerk. Voor het buitenland gelden de tarieven van de buitenlandse operatoren (tarif data roaming). U wordt automatisch verwittigd als u in roaming bent. De applicatie toont dan over de hele breedte van het scherm een banner die roaming status aangeeft.

  Voordelen:

  • De lijst van uw spraakberichten raadplegen.
  • Keuze welke berichten u wil beluisteren en in welke volgorde.
  • Berichten verwijderen.
  • Het wachtwoord veranderen.
  • Gedurende het berichten een pauze inlassen, terugspoelen, ...

  Info gemiste oproep

  Net op het moment dat u gebeld wordt is de batterij van uw GSM plat. Dat maakt niet veel meer uit dankzij de dienst “Info gemiste oproep” die alles meldt over uw gemiste oproepen: nummer, uur, aantal pogingen, ... U moet enkel nog terugbellen!

  Gratis beschikbaar voor alle Base-klanten. Deze dienst werkt ook in het buitenland en blijft bovendien gratis.

  GSM uit? Geen netwerkdekking? Geen probleem! De dienst gemiste oproepen informeert u over de gemiste oproepen via een gratis SMS: : nummer, uur, aantal pogingen, … U moet enkel nog terugbellen!

  Oproep doorschakelen

  Met de oproepdoorschakeling laat Base u toe heel eenvoudig al uw oproepen door te schakelen naar een ander nummer. Zowel naar uw vaste lijn, uw secretaresse als uw bureau.

  De activatie is gratis. Verder zullen alle afgeleide oproepen worden gefactureerd alsof u belde. Als iemand u belde op uw GSM-nummer van Base zal u aan het Base-tarief gefactureerd worden.

  Is uw voicemail actief? Geen probleem, u kan nog steeds de oproepdoorschakeling activeren. De inkomende oproepen zullen dan niet naar uw voicemail worden doorgestuurd maar naar het nummer dat u opgaf.

  Geblokkeerde nummers

  Met de functie geblokkeerde nummers kan u bepaalde nummers die u op kosten jagen blokkeren. Bijvoorbeeld internationale nummers, dure SMS-diensten of betalende nummer zoals 090x Handig, zeker als u kinderen in huis hebt!

  Gratis beschikbaar voor Base-klanten. Ook in het buitenland blijft deze dienst actief.

  Sommige nummers en SMS blokkeren

  Iedereen kan op een zekere dag het doelwit worden van telefooncriminelen. Talrijke Base-klanten hebben oplichting gemeld van een buitenlandse, frauduleuze nummers. Bellen naar onbekende buitenlandse nummers uw GSM-facturen snel de hoogte in jagen of uw belkrediet als sneeuw voor de zon doen smelten.

  Base heeft onmiddellijk de nummers geblokkeerd die gebruikt werden voor informaticafraude. Daarnaast werden we ook alle mogelijke maatregelen getroffen om verdere schade te voorkomen.

  Hierbij twee tips om twijfelachtige oproepen te herkennen en valstrikken te vermijden. De beste manier om je hiertegen te beschermen is niet opnemen of terugbellen! Bel niet terug naar buitenlandse nummers die je niet kent. Nummers die beginnen met +870, +871, +872, +873, +874, +881, +882 brengen een verbinding met een satelliet tot stand en zijn aan hogere tarieven onderworpen.

  Chat Call

  Met de dienst chat call kun je een gesprek voeren met max. 5 personen tegelijk. Bijzonder praktisch voor het organiseren van een telefonische meeting of een maxi-chat onder vrienden!

  Beschikbaar voor alle Base-klanten. Je oproepen worden vervolgens gefactureerd tegen het normale tarief afhankelijk van je tariefplan, de duur van de oproep en de person die de chat call start. Deze dienst is niet geactiveerd in het buitenland. Indien je dit geactiveerd wilt zien, wordt dit voor je geregeld.

  Een chat call beginnen is kinderspel. Je belt naar de eerste persoon. Je zet hem in wacht door 2 in te toetsen gevolgd door [zendtoets]. Bel dan naar de volgende personen en herhaal de twee bovenstaande stappen. Betrek ten slotte alle deelnemers bij het gesprek door 3 in te toetsen gevolgd door [zendtoets].

  Alleen Base-klanten kunnen gesprekspartners uitnodigen voor een chat call. Deze personen mogen wel klant zijn bij gelijk welke operator van mobiele en vaste netwerken, in binnen- en buitenland. Praktisch!

  Vanuit België kun je ook buitenlandse gesprekspartners uitnodigen voor een chat call.

  Tweede oproep

  Met de dienst tweede oproep is er geen enkel problem: BASE meldt je met een discrete biep wanneer iemand anders je probeert te bereiken. Je zet dan gewoon je eerste gesprekspartner in wacht en je beantwoordt de tweede. Of je wisselt van de ene naar de andere. Kinderspel.

  Voor wie? En hoeveel kost het? Beschikbaar voor alle prepaid en postpaid Base-klanten. De activering is gratis. De oproepen worden gefactureerd tegen het normale tarief volgens de duur van de oproep. Ook in het buitenland werkt deze dienst.

  Met de dienst tweede oproep kun je een andere oproep ontvangen wanneer je al in gesprek bent, maar ook iemand opbellen! Je zet gewoon je gesprekspartner in wacht, je toetst een ander nummer in, en zodra je je tweede gesprekspartner aan de lijn hebt, wissel je gewoon van de ene naar de andere.

  Voice deposit

  Met voice deposit kun je direct een boodschap achterlaten op de voicemail van je correspondent, die je boodschap dan beluistert wanneer het past.

  Voor wie? En hoeveel kost het? Beschikbaar voor alle Base-klanten. Je betaalt hetzelfde tarief/min. als voor een oproep naar een Base gsm-nummer (afhankelijk van je tariefplan). Om een bericht achter te laten vanuit het buitenland, toets je +32 486 19 1935 en spreek je je boodschap in. Er wordt een oproep tegen roamingtarief aangerekend.

  Toets 1935 in op je gsm (0486191935 op een andere gsm of een vast toestel) en spreek je boodschap in. Ze wordt direct opgenomen op de voicemail van je correspondent.

  Outdial

  Via de dienst outdial kun je een boodschap inspreken, rechtstreeks op het toestel van je gesprekspartner, ook al heeft die geen antwoordapparaat.

  Voor wie? En hoeveel kost het? Beschikbaar voor alle Base-klanten is de dienst outdial is gratis. Gebruik je deze dienst in het buitenland, dan wordt een oproep tegen roamingtarief aangerekend.

  Je kunt deze dienst ook vanuit het buitenland gebruiken. Het volstaat +32 486 19 1933 in te toetsen. Er wordt dan een oproep tegen roaming-tarief gefactureerd.

  Je correspondent kan je boodschap maximaal twee keer beluisteren. Wil je meerdere correspondenten tegelijk bereiken? Via een distributielijst kun je hetzelfde bericht sturen naar meerdere personen.

 • Duo SIM

  Twee simkaarten, een nummer.

  Een nummer, twee simkaarten: met duo SIM kan je twee gsm's gebruiken met hetzelfde telefoonnummer.

  Praktisch, als er een toestel is ingebouwd in je auto, als je twee gsm's hebt of als je een nieuw toestel koopt en het oude wilt bewaren.

  Duo SIM is beschikbaar voor alle BASE-klanten met een abonnement.

  Je betaalt eenmalig 24,20€ voor het duo SIM pack. Elke maand wordt 6,05€ aan je factuur toegevoegd.

Beheer budget

 • Automatische meldingsdiensten

  Wilt u uw uitgaven onder controle houden?

  Vermijd onvoorziene kosten op uw factuur

  Met de dienst "Budget alert" krijg je een waarschuwing, via sms of e-mail wanneer je het aantal minuten, sms'en of MB's die inbegrepen zijn in je abonnement overschrijdt.

  Het systeem is zo geconfigureerd dat je steeds een bericht krijgt.

  • Een 1e waarschuwing zodra je meer verbruikt dan je abonnement.
  • Een 2e melding volgt wanneer je je abonnement met meer dan € 50 overschrijdt.
  • Vanaf dan krijg je nieuwe waarschuwingen bij elke € 50 die erbij komt (dus bij € 100, € 150,...).

  Je kan de limieten van de meldingen ook instellen op een ander bedrag. Dan krijg je een melding per schijf van:

  • 25€
  • 50€
  • 100€
  • 200€

  boven op je abonnement.

  Je meldingen beheren doe je via de klantenzone. Meld je aan en selecteer de optie "Budget alert" onder "Mijn instellingen". Je ontvangt je meldingen via sms en/of e-mail.

  Je krijgt ook meldingen die je op de hoogte houden van je mobiele internetverbruik. Meer weten over de meldingsdienst mobiel internet.

  Mobiel internet zonder onaangename verrassingen

  Je zal een sms ontvangen wanneer je 80% en 100% van je optie gebruikt hebt. Indien je mobiel internet blijft gebruiken en je hebt de meldingsdienst geactiveerd, zal je een sms ontvangen wanneer je € 48 hebt gebruikt, en opnieuw wanneer je € 60 hebt gebruikt. Na de vierde melding zal je datagebruik geblokkeerd worden.

  Voor internet anywhere gebruikers. Base maakt het gemakkelijk voor internet anywhere klanten! Indien je de meldingsdienst hebt geactiveerd, zal je automatisch verwittigd worden over je dataverbruik in het buitenland. Je zal de meldingen ontvangen via het sms-systeem van je USB-modem.

  Vermijd een tijdelijke blokkering van je mobiel internet in het buitenland: stuur een gratis sms met de boodschap 'DATAROAMINGCONTINUE' naar 8580. Bij de start van een nieuwe activatieperiode (voor klanten met een abonnement) of een nieuwe kalendermaand (voor klanten met een herlaadkaart) zal de meldingsdienst opnieuw geactiveerd worden.

  Datagebruik in het buitenland kan voor €60. Indien je mobiel internet gebruik in een land van de EU, Ijsland, Liechtenstein, Noorwegen, Zwitserland of Turkije, kan je 75 MB data gebruiken voor € 60. In alle andere landen komt €60 overeen met 17MB.

  Voor wie? En hoeveel kost het? Gratis voor alle Base-klanten (abonnement of kaart) die gebruik maken van mobiel internet. Het zenden en ontvangen van de sms'en met deze dienst is volledig gratis. Het system werkt ook in het buitenland.

 • Uw GSM blokkeren bij Base

  Heb je je gsm verloren? Is hij gestolen?

  Je simkaart wordt onmiddellijk geblokkeerd om elk misbruik te vermijden. Let op: als wij je lijn blokkeren wegens verlies of diefstal van je toestel, dan is dat maar een tijdelijke schorsing van je lijn en geen opzegging. Je contract blijft dus geldig en je moet je maandelijkse bundel blijven betalen. Je kunt bovendien een nieuwe simkaart aanvragen en je telefoonnummer behouden (kosten: 10 €). Ga hiervoor naar de dichtstbijzijnde Base shop. Je vindt daar ook een ruime keuze aan nieuwe toestellen.

  Heb je je gsm in het buitenland verloren? Hij werd gestolen? Je belt gewoon naar +32 486 19 1999 om hem te laten blokkeren, ook vanuit het buitenland. Heb je je GSM teruggevonden? Volg gewoon dezelfde procedure om he te deblokkeren.

 • Consult

  Hoe staat het met je bundels?

  Hoeveel beltegoed heb je nog? Hoeveel MB’s verbruikte je al? Het antwoord op die vragen krijg je om het even waar en wanneer. Online, in de My BASE-app of per sms. Zo hou je jouw belkrediet en mobiel internetverbruik perfect onder controle.

  Voor wie? En hoeveel kost het?

  Gratis voor alle Base-klanten (abonnement of kaart).

  Check eenvoudig je verbruik met de My Base-app, waar je ook bent. Download de app en ontdek alle mogelijkheden. Bekijk ook online je verbruik in 'Mijn verbruik' in de klantenzone. Hier vind je al je bundels en hoeveel gratis minuten, sms'jes of MB je nog hebt. Heb je een abonnement? Dan zie je ook je huidige verbruik. En weet je wat te verwachten op je volgende factuur. De derde optie is een SMS sturen. Met een abonnement stuur je een SMS met inhoud ‘CONSULT’ naar 1912 (niet geldig voor Base 0-abonnement) Heb je een herlaadkaart? Sms dan CONSULT naar 1912. Of toets de code *444*# in op je gsm.

  Ook in het buitenland krijg je je gegevens in de app, online of per sms. Sms CONSULT naar 1912 of +32 486 19 19 12 (afhankelijk van het netwerk waarop je zit).

  Opgelet: inkomende en uitgaande gesprekken in het buitenland (‘roaming’) worden niet altijd onmiddellijk gefactureerd. De buitenlandse operator moet die informatie eerst aan Base bezorgen.

Boodschappendienst

 • Sms

  Met BASE verstuur en ontvang je berichtjes overal in België en de rest van de wereld.

  Voor wie? En hoeveel kost het? Beschikbaar voor alle Base-klanten (abonnement of prepaid). Of je nu kiest voor de abonnementen of herlaadkaarten, met beide formules kun je onbeperkt sms’en naar alle netwerken. Het maakt niet uit welke herlaadwaarde of welk abonnement je kiest.

  Je kunt natuurlijk ook sms’jes verzenden en ontvangen vanuit het buitenland. Ze worden gefactureerd tegen roamingtarief: bekijk de tarieven.

  Sms’jes bestaan uit maximaal 160 tekens. Meer schrijven is geen probleem, maar dan wordt je bericht in berichtjes van 160 tekens onderverdeeld.

  Opgelet voor valse sms’jes! Oplichters starten valse sms-campagnes en doen zich voor als Base. Hoe kan je hun nepaanbiedingen of schijnvoordelen herkennen en voorkomen dat je opgelicht wordt?

  De verzenders van dit soort spam werken altijd op dezelfde manier: ze versturen berichten door lukraak nummers die beginnen met 048x in te toetsen. Zodra één persoon het ontvangen sms'je doorstuurt naar iemand anders ontstaat een kettingreactie.

  Enkele tekens die een belletje moeten doen rinkelen:

  • Je ontvangt een boodschap in een andere taal dan de taal die je hebt ingesteld. Base verstuurt altijd berichten in jouw taal.
  • Het bericht bevat opvallende spel- of taalfouten. Base volgt altijd de basisregels op het gebied van spelling en grammatica.
  • Je kunt de zogezegde promotie nergens op de officiële Base-website terugvinden.

  Opgelet voor al deze leugenachtige berichten!

  Ze zijn niet afkomstig van Base en hun inhoud is volledig onjuist. Wees op je hoede! Er is maar één manier om je te beschermen tegen spamberichten: niet reageren!

 • Mms

  Mms'en zijn multimediaberichten waarmee je teksten, foto's, video's en zelfs audiobestanden kan versturen en ontvangen!

  Praktisch als je veel wilt vertellen via verschillende media!

  Voor wie? En hoeveel kost het? Beschikbaar voor alle Base-klanten (abonnement of kaart). De activering en de ontvangst van mms'en is gratis!

  Vanuit het buitenland: wil je een mms versturen naar een nummer in het buitenland? Dan zal je correspondent een sms ontvangen met een link naar een website waar je mms te bekijken is. Je betaalt dan de prijs van een internationale sms (volgens je tariefplan).

  Tarieven

  Base abonnementen:

  • Naar een Base-nummer / 0,10€.
  • Naar andere netwerken / 0,25€.

  Prepaid kaarten Base:

  • Naar een Base-nummer / 0,10€.
  • Naar andere netwerken / 0,25€.
 • Fax

  Fax op uw gsm? Het is mogelijk met faxmail !

  Een faxmailnummer volstaat om uw faxen te ontvangen en ze af te drukken waar en wanneer u dat wil, op de printer van uw keuze.

  Ontdek ook de dienst Base visual voicemail: hiermee is het niet meer nodig om naar 1933 te bellen om uw berichten te beluisteren. Ze worden direct weergegeven en opgenomen op uw smartphone in de vorm van audioberichten.

  Voor wie? En hoeveel kost dit? Beschikbaar voor alle Base postpaid klanten. De activatie is gratis. Verder betaalt u de communicatie tegen het normale tarief (waarvan de duur afhangt van de zendtijd van de fax). Stuurt u een fax naar nummer in de zone 02? Dan betaalt de communicatie tegen het nationale tarief. Faxmail werkt ook vanuit het buitenland! Het volstaat het nummer +32 486 19 1933 te vormen en de instructies stap voor stap te volgen.

  Vorm 1999 om uw gratis Faxmail nummer te bekomen. En dan? Eenvoudig: deel uw nummer met al uw contacten. U wordt met een sms verwittigd als u een fax ontvangt. U moet nog enkel 1933 vormen en beslissen: de fax bewaren, hem transfereren naar een ander faxnummer, of afdrukken.

Wat vinden we van de Base abonnementen ?

Bij Base hebt u de keuze tussen vier abonnementen met een prijs tussen 15 €/maand en 39 €/maand. Ontdek welke voordelen u krijgt als klant van Base!

Wat zijn de voordelen ?

De kracht van deze operator is om in elk abonnement onbeperkt bellen en sms'en aan te bieden en vooral dat de mobiele data die u niet hebt gebruikt, worden overgedragen naar de volgende maand ! Dankzij « Data Jump » , dit is de enige operator in België die deze functie aanbiedt.

Bovendien is het de eerste dag van elke maand “Free Data Day” voor alle klanten (postpaid). Gedurende 24 uur kunt in België of de Europese Unie onbeperkt op internet surfen.

Een ander sterk punt van Base, is de prijs van surfen buiten het pakket! Het is simpelwag het beste tarief in België.

Base heeft het label "Beste van de Test" gekregen van Test-Aankoop voor zijn mobiele netwerk in 2023

Test Aankoop

Volgens de 6.400 gebruikerstests die tijdens de eerste zes maanden van 2022 werden uitgevoerd via de applicatie BeCover+, zou Base de beste netwerkdekking hebben voor mobiel internet (2G/3G/4G-netwerk). Dit hangt natuurlijk af van je locatie

Het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie voerde tests uit met een 3g/4g/5g dataverbinding-meetwagen die 11.000 kilometer aflegde in België, goed voor zo'n 8.000 telefoongesprekstests en 65.000 mobiele netwerkdatatests. De resultaten zijn uitstekend voor Base op vlak van gegevensdownload

De abonnementen van Base

Een Base-abonnement, da's onbeperkt bellen en sms'en voor iedereen! Bovenop een aantal data vanaf 6 GB voor de B-15 tot 200GB data voor B-39

Bij Base-abonnement gemaakt het onderscheid door de hoeveelheid data is.

Meer data nodig ?

Het abonnement B-20 omvat 30 GB data en kost 20 €/maand. De formule B-29 van 29 €/maand biedt 80 GB data, en voor 39 €/maand geniet u van 200 GB.

Extra data kosten?

Meer nodig dan er in je abonnement zit? Voor extra data betaal je hetzelfde voordelige tarief.

Je 6 GB opgebruikt met B-15 ? (€ 0,0024/MB)
Je 30 GB opgebruikt met B-20 ? (€ 0,0013/MB)
Je 80 GB opgebruikt met B-29 ? (€ 0,0007/MB)
Je 200 GB opgebruikt met B-39 ? Daarna surf je gratis aan een lagere snelheid (512 kbps)

Je verbruikt bijhouden ?

Bij Base online is dat zo gefikst. Nieuwe optie inschakelen, je verbruik bijhouden of je aanrekeningen betalen ? Dat doe je gewoon online.

Hoe je abonnement stopzetten ?

Bij Base kan je Base-abonnement stop wanneer je wil, zonder opzegvergoeding. Contacteer Base 0800 66 246 (van maandag tot vrijdag van 08u en 22u) en hij brengt het voor je in orde.

Regel al je betalende apps via je smartphone :

Met PayByMobile, betaal je al je online films, spelletjes en muziek met je smartphone. Dankzij het beveiligd betalingsplatform het je zelfs je bankkaart/kredietkaart niet nodig. De bedragen worden automatsich op je aanrekening verrekend of worden afgetrokken van je forfait.

Vandaag biedt Base 4 formules aan om u het leven te vereenvoudigen: B-15, B-20, B-27 en tenslotte volledig onbeperkt gebruik met B-39. Alle Base-abonnementen bieden onbeperkt bellen en sms, Bovendien wordt het ongebruikte data overgedragen naar de volgende maand. Het deel buiten forfait is helemaal niet duur.

 • Wie is Base ?

  Base Company is het voormalige KPN Belgium. Base is momenteel de derde operator op de telefoniemarkt in België. Om te begrijpen waar Base vandaan komt moeten we 2 bedrijven volgen. KPN Orange dat in 1999 voor de helft toebehoort aan de Nederlandse operator Royal KPN NV en voor de andere helft aan het Britse Orange PLG. En dan is er KPN Mobile, een andere onderneming. Alles begint met France Télécom dat Mobistar bezit en de Britse operator KPN Orange PLG verwerft. Alleen is deze overname niet toegestaan, want France télécom verkrijgt zo de controle over twee concurrenten. KPN N.V. kan nog een tijdje doorgaan in een overgangsperiode onder het merk Orange. In 2002 loopt dit akkoord af en wordt het oude Orange-netwerk tot Base herdoopt. In 2009 wordt Base KPN Group Belgium maar het commerciële merk blijft Base.

 • Enkele kernmomenten :

  2005 : Base lanceert « onbeperkt » mobiel telefoneren met Base Unlimited : 25 €/maand voor onbeperkt bellen van Base naar Base, met een contract van 24 maanden. Dit aanbod verzadigt meermaals het Brussels netwerk. In 2012 ontheft Base zijn klanten van de lopende contracten en rekent geen opzegkosten meer aan. Nu is een tariefwijziging en zelfs veranderen van operator op elk moment en kosteloos mogelijk. Deze politiek gaat de concurrenten wakker schudden, het aanbod een impuls geven en de prijzen doen dalen. Base is de tweede operator die 4G in 15 kernsteden aanbiedt en snel naar Brussel uitbreidt in 2013-14. 2015: Telenet kondigt de aankoop van Base aan, maar pas in 2016 keurt de Europese concurrentiecommissie de deal goed, die gebruik maakt van het Mobistar-netwerk. De merken Base en Telenet blijven behouden.

 • Base in 2017

  2017 : « Een abonnement dat zich aan uw behoeften aanpast » : 4 formules worden gepromoot, maar ze zijn niet onbeperkt: Base 15, 25, 35 en 45 €. Dankzij de wisselformule 100 Mb data = 10 belminuten gaat niets verloren en blijft alles flexibel. Wat niet gebruikt is, blijft de volgende maand beschikbaar. En bij overschrijding van het beschikbare verbruik, dus buiten het forfait, wordt dat deel aangerekend aan dezelfde prijs als het gewone abonnement!

VergelijkingAlle GSM-abonnementen in BelgiëGSM-abonnementen

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?