Wij vergelijken vandaag
46 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

De prijzen van de goedkoopste GSM-abonnementen in België

Dekking van het netwerk

Overzicht van de goedkoopste gsm-abonnementen in België

In onze vergelijking vindt u de GSM-abonnementen tussen 4€ en 16€ per maand van de grote operatoren met reeds heel wat belminuten of veel data om te surfen op internet. Volgens ieders behoefte, tegen een scherpe prijs. Om een overschrijding van het budget te voorkomen, kiest u best voor Youfone, Orange, Proximus FullControl of VOO. De andere operatoren laten niet toe uw uitgaven buiten de bundel te blokkeren, waardoor uw GSM-factuur wel eens uit de pan kan swingen. Zo kan een oorspronkelijk goedkoop gsm-abonnement niet uitmonden in een zeer duur abonnement.

VergelijkingPrijzen van de goedkoopste Gsm-abonnementen in BelgiëGSM-abonnementen in België


Controle van uw budget bij Youfone, Orange, Proximus en VOO

Om ervoor te zorgen dat uw belbudget niet de prijs van uw abonnement overschrijdt, kan u in uw klantenzone het deel buiten de bundel blokkeren. Als u bij Proximus kiest voor een FullControl abonnement, zal dat bedrag nooit overschreden worden. Dat is een geruststelling en de SMS-en zijn nog steeds onbeperkt. Bij VOO hebt u eveneens toegang tot uw klantenzone en kan u zo verhinderen dat uw budget te hoog oploopt, want u bepaalt zelf het maximumbedrag.

Wat is het goedkoopste GSM abonnement in België ?

Als u maximaal wil bellen, kijk dan zeker bij Youfone, die de kwaliteit van het 4G-netwerk van Proximus biedt. Bij Scarlet kies voor het abonnement Red (8€) of Red (13€) naargelang uw databehoefte. Een minpuntje: het deel buiten de bundel is niet geblokkeerd, maar Scarlet houdt u wel op de hoogte per SMS en via de mobiele app. Als u 15€/maand wil besteden, biedt Mobile Vikings onbeperkt bellen op het 4G-netwerk van Orange. Enkel het internetgebruik kan buiten de bundel gaan, maar het tarief daarvoor is duur: 100€/GB. Dus toch steeds oppassen met de goedkoopste abonnementen om uw budget onder controle te houden.

Wat is het goedkoopste GSM abonnement voor jongeren ?

Elke ouder krijgt op een goede dag wel eens een factuur van een GSM-abonnement waarvan de kosten de pan uitswingen. Dat hoort nu eenmaal bij het soms nonchalante gedrag van jongeren die de grenzen aftasten. Neem voor dat geval beter de nodige voorzorgen en kies voor een prepaid SIM-kaart of een abonnement uit het gamma FullControl van Proximus die volledig geblokkeerd zijn voor overschrijdingen. Kies dus niet onbezonnen voor het goedkoopste abonnement dat garantie biedt om het budget onder controle te houden, want zo kan een goedkoop abonnement voor uw kinderen u uiteindelijk heel duur komen te staan.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?