Wij vergelijken vandaag
70 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Belgische operatoren Lijst van de belangrijkste operators in België

Orange - Groepeer de abonnementen op eenzelfde factuur

Orange

Deze operator biedt 4 abonnementen aan: Go Light, Go Plus, Go Intense en Go Unlimited. Bestel nu online en geniet de eerste 3 maanden van -50%! Controleer het verbruik buiten de bundel om uw budget niet te overschrijden door de optie DATA CONTROL te activeren via uw Orange app die de data / Internet blokkeert als het budget werd bereikt.

4 Abonnementen van Orange
Base Company - Communiceer voor weinig geld

Base

Deze operator biedt 4 abonnementen aan met onbeperkt bellen naar zijn eigen netwerk dat inbegrepen is voor alle abonnementen. Base is de enige gsm-operator die uw ongebruikte data overzet naar de volgende maand met "DATA JUMP van Base". Bestel nu uw abonnement via onze partner Astel, die al 20 jaar als telecommakelaar actief is, en ontvang tot 45€ cash-back.

4 Abonnementen van Base
Scarlet - Het kleine broertje van Proximus met interessante aanbiedingen

Scarlet

Scarlet is een filiaal van Proximus en een aanbieder van telecommunicatiediensten die als doel heeft een kwaliteitsvolle service tegen de beste prijs te verzekeren. Scarlet biedt vaste en mobiele telefonie aan. De abonnementen van Scarlet zijn bestsellers, waaronder de populaire Red 8 en Hot 18: ontdek het gamma en bestel uw SIM-kaart online.

7 Abonnementen van Scarlet
Proximus - Marktleider met een uitstekende klantenservice

Proximus

Deze operator biedt 6 abonnementen aan (met of zonder de optie Full Control om uw budget niet te overschrijden). Bestel nu uw abonnement via internet en geniet van een prijskorting gedurende 6 maanden! Proximus is de eerste operator die een 5G-abonnement aanbiedt!

6 Abonnementen van Proximus
Telenet - Word verwend op vlak van mobiele telefonie

Telenet

De operator biedt 2 abonnementen aan: King voor 15€, King + Supersize voor 20€ en Kong Supersize voor 45€. U kan er 2 internetforfaits aan toevoegen, voor 5€ en 10€. U hoeft geen Telenet-klant meer te zijn om van dit aanbod te profiteren.

2 Abonnementen van Telenet
Lycamobile

Lycamobile

De operator biedt 6 herlaadkaarten aan: Belgium Plan S (10€), Belgium Plan S Plus (15€), Belgium Plan M (20€) en Belgium Plan L (25€). Lycamobile biedt vaste en mobiele telefonie aan op het netwerk van Orange.

6 prepaid formules van Lycamobile
Mobile Vikings

Mobile Vikings

Mobile Vikings lanceerde in mei 2020 het goedkoopste abonnement met onbeperkt bellen in België voor slechts 15€/maand. Bovendien krijgt u er een surfvolume van 5GB en onbeperkt SMS bij. Idem voor het abonnement "Unlimited" dat nu het goedkoopste “volledig onbeperkte” abonnement in België is. Er zijn ook andere formules beschikbaar: bij Mobile Vikings zijn ze allemaal interessant en geniet u steeds van de kwaliteit van het 4G-netwerk van Orange. Bestel uw SIM-kaart via deze website.

5 Abonnementen van Mobile Vikings
Youfone

Youfone

Youfone is het goedkoopste in België. 10 abonnementen zijn beschikbaar. Bij Youfone 6 abonnementen zijn met 200 minuten/sms en kan je combineren met het aantal GB naar keuze voor een voordelig tarief vanaf 7€ tot 22€/maand! Naast deze abonnementen kan je ook kiezen uit 6 abonnementen met onbeperkt bellen en sms'en, ook weer gecombineerd met het aantal GB naar keuze en dit altijd voor een zeer aantrekelijk prijs, vanaf 10€ tot 25€/maand. Stel een bellimiet in om hoge kosten buiten je abonnement te vermijden tegen 0,50€/maand. Dat kan eenvoudig via MyYoufone. Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 0,- euro exclusief de kosten van je belbundel.

10 Abonnementen van Youfone
Edpnet

Edpnet

... 6 ...

6 Abonnementen van Edpnet
Hey Telecom

Hey!

... 3 ...

3 Abonnementen van Hey!

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?