Wij vergelijken vandaag
49 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

31/03/23 Het mobiele 5G-netwerk staat open voor alle Go-klanten

Alle klanten met een Go-abonnement hebben nu toegang tot het 5G-netwerk


Orange Belgium-abonnees die zijn uitgerust met een compatibele 5G- of 5G Ready-smartphone kunnen nu gratis 5G ontdekken als ze zich in een dekkingsgebied bevinden.
Want net als voor zijn 4G-netwerk, rolt Orange Belgium zijn 5G-netwerk geleidelijk uit, maar Vlanderen en de Belgische kust zijn al zeer goed bediend. En als u in de buurt van Brussel woont, wordt u niet buitengesloten.

5G-netwerktoegang is als volgt geopend:

Orange 5G is al beschikbaar in Antwerpen, Gent en omgeving en aan de Belgische kust. Ook in volgende landen van de Europese zone kan je al in 5G surfen: Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden

Toegang krijgen tot 5G is eenvoudig. Dit heb je nodig

 • Een postpaid tariefplan
  Alle klanten met een smartphone 5G kunnen ontdekken in een 5G-zone, openen we 5G in alle Go-tariefplannen zonder extra kosten.
  Dit betekent dat alle Go-klanten en nieuwe Go & Love-klanten dit nieuwe netwerk kunnen ontdekken als ze een 5G-ready smartphone hebben en zich in een 5G-zone bevinden.
  Dankzij 5G Ultra Fast, kunnen al onze Go Intense- en Go Extreme-klanten op ons 5G-netwerk surfen met een snelheid tot 1 Gbps.
 • Een compatibele 5G-smartphhone of '5G ready' smartphone
  Alle 5G-smartphones moeten eerst worden getest en gecertificeerd op ons 5G-netwerk om er zeker van te zijn dat ze goed werken.
 • Een 5G-netwerk
  De regelgevende context voor het aanbieden van 5G verschilt tussen de 3 gewesten: Vlaanderen, Wallonië en het Brussels Gewest. Daarom start Orange Belgium met de uitrol van dit netwerk van de toekomst in Vlaanderen waar de emissienormen (EMF) al werden aangepast om 5G aan te kunnen bieden. Ook in sommige landen van de Europese zone, waaronder Frankrijk, Luxemburg en Nederland, kan je al in 5G surfen.

Source : Orange Belgium

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?