Wij vergelijken vandaag
70 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

14/06/21 Wat vinden we van het mobiele aanbod van Youfone?

Abonnement youfone

Bij Youfone heeft u een ruime keuze aan mobiele abonnementen tegen een lage prijs. Met het zeer performante mobiele netwerk van Proximus biedt Youfone overal in België een mobiele verbinding tegen een uiterst betaalbare prijs! Maar u kunt ook punten besparen door online te kopen bij grote Belgische merken (JBC, Collect &GO, NMBS,...), deze punten kunnen dan worden uitgewisseld in extra mobiele data, of een korting op uw factuur!

De gsm-abonnementen van Youfone met 200 minuten of 200 sms

Het eerste abonnementsaanbod bij Youfone biedt 200 minuten bellen of sms + een surfvolume variërend van 0,5 GB tot 15 GB, de maandelijkse prijs varieert van 7 tot 22 €/maand.

Bij Youfone kan je voor een klein maandelijks bedrag (0,50 euro) een gebruikslimiet instellen om te voorkomen dat je buiten de bundel belt en sms't, maar ook voor mobiele data waarvoor je het abonnement meteen kunt blokkeren zodra het uitgeput is. Zo zal je dus geen verrassingen hebben, omdat het gebruik buiten de bundel vrij duur is bij Youfone.

 • Youfone 500 MB: 200 min/sms + 500 MB = 7 €/maand
 • Youfone 1 GB: 200 min/sms + 1 GB = 9 €/maand
 • Youfone 5 GB: 200 min/sms + 5 GB = 12 --> 10 €/maand
 • Youfone 5 GB: 200 min/sms + 5 GB = 12 --> 10 €/maand
 • Youfone 10 GB: 200 min/sms + 10 GB = 18 €/maand
 • Youfone 15 GB: 200 min/sms + 15 GB = 22 €/maand

De gsm-abonnementen van Youfone met onbeperkt bellen en sms

Dit assortiment biedt automatisch onbeperkt bellen en sms + een surfvolume variërend van 0,5 GB tot 15 GB, de maandelijkse prijs varieert van 10 tot 25 €/maand. Ook hier heb je de mogelijkheid om het mobiel verbruik buiten het abonnement te blokkeren of een surflimiet buiten het abonnement in te stellen, steeds voor een maandelijkse toeslag van 0,50 €/maand.

 • Youfone Unlimited 500 MB: onbeperkt bellen & sms + 500 MB = 10 €/maand
 • Youfone 1 GB: onbeperkt bellen & sms + 1 GB = 12 --> 10 €/maand
 • Youfone 3 GB: onbeperkt bellen & sms + 3 GB = 14 €/maand
 • Youfone 5 GB: onbeperkt bellen & sms + 5 GB = 15 €/maand
 • Youfone 10 GB: onbeperkt bellen & sms + 10 GB = 21 €/maand
 • Youfone 15 GB: onbeperkt bellen & sms + 15 GB = 25 €/maand

De optie « geblokkeerd budget » : voor alle Youfone abonnementen

Met een bellimiet vermijd je onverwachte kosten

Configureer een gesprekslimiet om hoge kosten buiten het abonnement te voorkomen. Via MyYoufone bepaal je zelf het bedrag vanaf 0,- euro, exclusief kosten van je belpakket. Na activering wordt de gesprekslimiet van kracht op de eerste dag van de volgende maand. Door een nieuwe klant bij Youfone te worden, heb je ook de mogelijkheid om een bellimiet in te stellen voordat je telefoonnummer zelfs maar wordt geactiveerd, zodat het direct begint zodra je telefoonnummer actief is.

Wanneer het verbruik ongeveer 80% en 100% van de gesprekslimiet bereikt, ontvang je een waarschuwing via sms en e-mail. Wanneer het verbruik 100% bereikt, worden al je uitgaande oproepen geblokkeerd. Je kan dan je bellimiet voor de rest van de maand aanvullen via MyYoufone. De gesprekslimiet verloopt aan het einde van de maand en wordt opnieuw ingesteld op de eerste dag van de volgende maand. Alle sms- en belminuten die je aan het einde van de maand nog overhebt, verlopen eveneens.

Per maand wordt 50 cent in rekening gebracht voor het activeren van een nieuwe bellimiet. Deze gesprekslimiet blijft ook van kracht nadat het abonnement is verlengd.

Met de datalimiet heb je nooit kosten buiten de bundel

Schakel eenvoudig een datalimiet in via MyYoufone om onverwachte extra kosten te voorkomen. Met een gegevenslimiet wordt je internetverbinding automatisch geblokkeerd wanneer het data-abonnement volledig is verbruikt. Je kan altijd extra data kopen voor de rest van de maand. Nadat je de datalimiet hebt ingeschakeld, begint deze op de eerste dag van de volgende maand.

Wanneer het verbruik ongeveer 80% en 100% van de limiet bereikt, ontvang je een waarschuwing via sms en e-mail. Zodra de limiet volledig is bereikt, hebt je de mogelijkheid om een extra data-abonnement voor de rest van de maand aan te schaffen.

Per maand wordt 50 cent in rekening gebracht voor het activeren van een nieuwe datalimiet. De gegevenslimiet blijft ook van kracht nadat het abonnement is verlengd.

Wat is de prijs buiten de bundel?

Voor het verbruik buiten de bundel is Youfone veruit de duurste op de markt in vergelijking met Base, Orange, Scarlet,... Zo zijn de toegepaste tarieven 0,30 € / min - 0,30 € / sms en 0,10 € / mb, waardoor het blokkeren van de bundel voor 1 € per maand zeker de moeite waard is. Vooral omdat de prijs van de abonnementen, ook na het toevoegen van de kost voor de limieten, nog veruit een van de beste prijzen in België blijft.

U kunt uw verbruik eenvoudig onder controle houden via MyYoufone.

Hoe het verbruik controleren?

U kunt uw verbruik in de gaten houden via uw MyYoufone app of via uw MyYoufone online klantenruimte. De operator stuurt u meldingen vooraf en in het geval dat uw abonnement wordt overschreden.

Hoe opzeggen?

U kunt uw contract opzeggen vanaf 2 maanden voor de einddatum. Youfone biedt contracten van één maand, één jaar of twee jaar aan. De einddatum van uw contract vindt u in MyYoufone. Als u uw abonnement van tevoren wilt opzeggen, ontvangt u een restitutiefactuur. U betaalt het abonnementsgeld voor de resterende contractmaanden + €25,00 aan administratiekosten.

Advies van de la redactie Wat vinden wij ervan?

mascotte du site

Het grootste voordeel van Youfone is de mogelijkheid om het performante netwerk van Proximus overal in België te gebruiken tegen een zeer lage prijs!

De prijzen van Youfone zijn zeer interessant. Het is ook een operator die geen enkele volledig onbeperkte formule aanbiedt, maar die wel de beste prijzen garandeert.

Bij Youfone kunt u heel gemakkelijk "uw budget beheren", zelfs al is deze operatie betalend, want zo voorkomt u onaangename verrassingen.

Aangezien Youfone het Proximus-netwerk gebruikt, garandeert dit een kwaliteitsnetwerk in heel België.

Het negatieve punt van deze operator is de prijs van het verbruik buiten de bundel, dat veel duurder is in vergelijking met andere operatoren. 1 GB extra data kost u inderdaad 100 €, en u betaalt 0,30 €/minuut extra. Gelukkig kunt u op elk moment de controle houden over uw verbruik en indien nodig u abonneren op de optie voor extra data.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?