Wij vergelijken vandaag
46 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Mobile Vikings Prepaid 25 Data : 100 min, onbeperkt sms + 8 GB

Via het netwerk proximus

Mobile Vikings
Tarief
25 €

Prepaid kaart Mobile Vikings Prepaid 25 Data

100
minuten
Onbeperkt
SMS
8 GB
Buiten forfait
100€/GB

top LEUK

  • Keuzemogelijkheden tussen een versie data en een versie bellen
  • Onbeperkt bellen naar Mobile Vikings
  • Gebruik van het Proximus netwerk

flop MINDER LEUK

  • Deze prepaidkaart heeft geen echte minpunten

Vikings Deals

Als u een aankoop doet bij een van de partners van Mobile Vikings, krijgt u een deel van het totaal terugebetaalt en Vikings Punten. 1 Vikings Punt = 1€. U kan deze Vikings Punten gebruiken om uw prepaid kaart of uw abonnement te herladen.

Klantbeoordeling van Mobile Vikings geverifieerd door Trustpilot:
De Mobile Vikings-abonnementen 4,5/5 (3.041 reviews)

Het advies van onze redactie Vindt u elders een beter aanbod?

mascotte du site

Als u kiest voor data

Voor deze prijs is het moeilijk een beter aanbod te vinden voor uw data met een prepaid telefoonkaart, want deze prepaid kaart van Mobile Vikings biedt 8 GB surfen naast 100 minuten bellen. Het enige aanbod dat in de buurt komt is Lycamobile plan L dat onbeperkt bellen en 15 GB biedt. Wel is het aankoopproces, het opladen en de installatie van deze prepaid kaart omslachtig met weinig uitleg en een niet zo handige applicatie. U moet ook zelf uw data activeren. En er is een lange gebruiksaanwijzing die anders is voor iedere telefoon. Als u meer bellen wenst, is de belversie van deze prepaid kaart van Mobile Vikings van 25€ met 200 belminuten en 4 GB data zeker een optie.

Als u kiest voor bellen

Met deze prijs is het moeilijk een beter aanbod te vinden voor uw belminuten met een prepaid telefoonkaart, want deze prepaid kaart van Mobile Vikings biedt 200 minuten bellen naast 4 GB surfen. Het enige aanbod dat in de buurt komt is Lycamobile plan L dat onbeperkt bellen en 15 GB biedt. Wel is het aankoopproces, het opladen en de installatie van deze prepaid kaart omslachtig met weinig uitleg en een niet zo handige applicatie. U moet ook zelf uw data activeren. En er is een lange gebruiksaanwijzing die anders is voor iedere telefoon. Als u meer data wenst, is er bijvoorbeeld Proximus prepaid 25 met 5 GB (dus 1 GB meer data) maar met slechts 50 belminuten. U kan ook opteren voor de belversie van Mobile Vikings prepaid van 25€ die naast 100 minuten ook 8 GB surfen biedt.

Goed om weten

Hoe uw prepaid SIM-kaart opladen ?

Dit kan online via de website van de operator of via de applicatie. Als u geconnecteerd bent, verschijnt er bovenaan elke pagina een knop « nu opladen ». U kan eveneens opladen door een SMS met de boodschap « SIM TOPUP » naar het nummer 1984 te sturen. Om deze oplaadmogelijkheid te gebruiken moet u eerst een betaalmiddel op uw rekening configureren.

Hoe uw saldo raadplegen ?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw saldo te bekijken. U kan ‘CONSULT’ per SMS naar 1984 te sturen of u bezoekt de website van Mobile Vikings en gaat naar de rubriek « Mijn SIM-kaarten ». Tenslotte kan u ook terecht op de app waar u in realtime een overzicht van uw saldo krijgt.