Wij vergelijken vandaag
46 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Base Prepaid 25 : 100 min + Onbeperkt bellen naar Base, 5000 sms + 8 GB

Base
Tarief
25 €

Prepaid kaart Base Prepaid 25

100
minuten
5000
sms
8 GB
+ onbeperkt bellen
naar Base

top LEUK

  • Onbeperkt bellen naar Base
  • Mogelijkheid om belwaarde omzetten in extra mobiele data

flop MINDER LEUK

Het advies van onze redactie Vindt u elders een beter aanbod?

mascotte du site

Deze prepaid-kaart zit in de middenmoot en biedt heel wat belminuten. Deze prepaid kaart is interessant want hiermee kan u kiezen tussen 120 belminuten naar alle netwerken of 240 belminuten enkel naar Base. Daarnaast biedt ze vrij weinig data met slechts 2GB data surfen op internet. Als u online bestelt, hebt u wel recht op een webdeal waarmee u 2GB data extra ontvangt.
Wenst u meer data, dan biedt de prepaid kaart Mobile viking prepaid 20 bellen 1GB data en 133 belminuten meer, wat zeer vergelijkbaar is. Wanneer u niet zoveel belminuten nodig hebt en u wil vooral meer data om te surfen op internet is er Mobile vikings data 20 met slechts 67 gratis belminuten, maar ook 6 GB data om te surfen op internet.

Goed om weten

Hoe uw prepaid SIM-kaart opladen ?

U kan uw prepaid GSM-kaart op verschillende manieren opladen. Dit kan via de website van de operator Base of via de app MY BASE. U kan daarvoor ook terecht in een Base shop als u het persoonlijk wil regelen. En tenslotte kan u naar een plaatselijke verdeler gaan om een prepaid kaart te kopen.

Hoe uw saldo raadplegen ?

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om het saldo van uw prepaid SIM-kaart te bekijken. U kan inloggen op de klantenruimte van de website van de operator, waar u in de navigatiebalk meteen uw belkrediet en de geldigheidsduur terugvindt. U kan dat ook doen via de MY BASE app waar het belkrediet is aangegeven bovenaan het eerste scherm.
Er is nog een laatste methode door per SMS gratis ‘CONSULT’ naar 1913 te sturen. Dan ontvangt u een bericht met uw saldo.

De applicatie