Wij vergelijken vandaag
44 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Base Prepaid 15 : 60 min + Onbeperkt bellen naar Base, 1000 sms, 4 GB

Base
Tarief
15 €

Prepaid kaart Base Prepaid 15

60
minuten
1000
sms
4 GB
+ onbeperkt bellen
naar Base
Buiten forfait
0,12€/sms

top LEUK

  • Onbeperkt bellen naar Base
  • Mogelijkheid om belwaarde omzetten in extra mobiele data

flop MINDER LEUK

Het advies van onze redactie Vindt u elders een beter aanbod?

mascotte du site

Deze prepaid-kaart biedt echt weinig data, een beperkt aantal SMS en een gemiddeld aantal belminuten. Wel heeft Base webdeals waarmee u 1GB data extra ontvangt als u online bestelt, wat het gemiddelde weer opdrijft. Maar voor dezelfde prijs vindt u andere prepaid telefoonkaarten met een beter aanbod.
Als u vooral meer data wil, biedt Mobile Vikings prepaid 15 data ongeveer hetzelfde aantal belminuten, onbeperkt SMS en 3GB data extra om te surfen op internet.
Wanneer meer wil bellen is Mobile viking 15 bellen interessanter met 100 belminuten, onbeperkt SMS en eveneens het dubbele datavolume.
Orange tempo easy prepaid is een prepaid GSM-kaart die 150 belminuten biedt. Maar opgelet want deze 150 eenheden moet u naar eigen goeddunken verdelen tussen bellen, SMS en data. Het is dus pas echt interessant als geen data of SMS gebruikt.

Goed om weten

Hoe uw prepaid SIM-kaart opladen ?

U kan uw prepaid GSM-kaart op verschillende manieren opladen. Dit kan via de website van de operator Base of via de app MY BASE. U kan daarvoor ook terecht in een Base shop als u het persoonlijk wil regelen. En tenslotte kan u naar een plaatselijke verdeler gaan om een prepaid kaart te kopen.

Hoe uw saldo raadplegen ?

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om het saldo van uw prepaid SIM-kaart te bekijken. U kan inloggen op de klantenruimte van de website van de operator, waar u in de navigatiebalk meteen uw belkrediet en de geldigheidsduur terugvindt. U kan dat ook doen via de MY BASE app waar het belkrediet is aangegeven bovenaan het eerste scherm.
Er is nog een laatste methode door per SMS gratis ‘CONSULT’ naar 1913 te sturen. Dan ontvangt u een bericht met uw saldo.

De applicatie