Wij vergelijken vandaag
49 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Mobile Vikings Prepaid 20 Data : 66 min, onbeperkt sms + 6 GB

Via het netwerk proximus

Mobile Vikings
Tarief
20 €

Prepaid kaart Mobile Vikings Prepaid 20 Data

66
minuten
Onbeperkt
SMS
6 GB
Buiten forfait
100€/GB

top LEUK

  • Keuzemogelijkheden tussen een versie data en een versie bellen.
  • Onbeperkt bellen naar Mobile Vikings.
  • Gebruik van het Proximus netwerk.

flop MINDER LEUK

  • Deze prepaidkaart heeft geen echte minpunten

Vikings Deals

Als u een aankoop doet bij een van de partners van Mobile Vikings, krijgt u een deel van het totaal terugebetaalt en Vikings Punten. 1 Vikings Punt = 1€. U kan deze Vikings Punten gebruiken om uw prepaid kaart of uw abonnement te herladen.

Klantbeoordeling van Mobile Vikings geverifieerd door Trustpilot:
De Mobile Vikings-abonnementen 4,5/5 (3.041 reviews)

Het advies van onze redactie Vindt u elders een beter aanbod?

mascotte du site

Als u kiest voor data

Deze prepaid GSM-kaart biedt « slechts » 67 belminuten, waarmee ze inderdaad de laagste belwaarde in deze klasse heeft. Maar daarnaast garandeert ze wel 6 GB data, wat een van de beste deals is voor 20€. Het enige interessantere aanbod voor bellen en data is Lycamobile Plan M dat onbeperkt bellen en 10 GB biedt. Wel is het aankoopproces, het opladen en de installatie van deze prepaid kaart omslachtig met weinig uitleg en een niet zo handige applicatie. U moet zelf uw data activeren. Er is een lange gebruiksaanwijzing die anders is voor iedere telefoon. Base prepaid 20 biedt dan weer het dubbele aantal belminuten naar alle netwerken of de vierdubbele belwaarde naar enkel Base, maar enkel 2 GB data om te surfen op internet in België. Wel heeft Base webdeals waarmee u 2 GB extra data ontvangt als u online bestelt.

Als u kiest voor bellen

Het enige echte interessantere aanbod is Lycamobile plan M dat onbeperkt bellen en 10 GB biedt. Wel is het aankoopproces, het opladen en de installatie van deze prepaid kaart omslachtig met weinig uitleg en een niet zo handige applicatie. U moet ook zelf uw data activeren. En er is een lange gebruiksaanwijzing die anders is voor iedere telefoon. Base prepaid 20 is een gelijkaardig aanbod met 120 belminuten en 2 GB surfen. Met het verschil dat u bij Base zelf kan kiezen tussen 120 minuten bellen naar alle netwerken of 240 minuten naar Base. Bovendien ontvangt u met de Base Webdeals 2 GB extra data als u online bestelt. Als u toch meer dat wenst dan moet u opteren voor dataversie van deze prepaid GSM-kaart die u 6 GB surfen oplevert maar slechts 67 belminuten.

Goed om weten

Hoe uw prepaid SIM-kaart opladen ?

Dit kan online via de website van de operator of via de applicatie. Als u geconnecteerd bent, verschijnt er bovenaan elke pagina een knop « nu opladen ». U kan eveneens opladen door een SMS met de boodschap « SIM TOPUP » naar het nummer 1984 te sturen. Om deze oplaadmogelijkheid te gebruiken moet u eerst een betaalmiddel op uw rekening configureren.

Hoe uw saldo raadplegen ?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw saldo te bekijken. U kan ‘CONSULT’ per SMS naar 1984 te sturen of u bezoekt de website van Mobile Vikings en gaat naar de rubriek « Mijn SIM-kaarten ». Tenslotte kan u ook terecht op de app waar u in realtime een overzicht van uw saldo krijgt.