Wij vergelijken vandaag
44 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Mobile Vikings Prepaid 15 Bellen : 100 min, onbeperkt sms + 2 GB

Via het netwerk proximus

Mobile Vikings
Tarief
15 €

Prepaid kaart Mobile Vikings Prepaid 15 Bellen

100
minuten
Onbeperkt
SMS
2 GB
Buiten forfait
100€/GB

top LEUK

  • Keuzemogelijkheden tussen een versie data en een versie bellen
  • Onbeperkt bellen naar Mobile Vikings
  • Gebruik van het Proximus netwerk

flop MINDER LEUK

  • Deze prepaidkaart heeft geen echte minpunten

Vikings Deals

Als u een aankoop doet bij een van de partners van Mobile Vikings, krijgt u een deel van het totaal terugebetaalt en Vikings Punten. 1 Vikings Punt = 1€. U kan deze Vikings Punten gebruiken om uw prepaid kaart of uw abonnement te herladen.

Klantbeoordeling van Mobile Vikings geverifieerd door Trustpilot:
De Mobile Vikings-abonnementen 4,5/5 (3.041 reviews)

Het advies van onze redactie Vindt u elders een beter aanbod?

mascotte du site

Als u kiest voor data

Voor de prijs van 15€ bieden ook andere prepaid kaarten onbeperkt SMS, maar deze prepaid kaart biedt 4 GB data, wat boven het gemiddelde is voor deze prijs. Orange Tempo giga is de enige andere prepaid GSM-kaart die 4 GB data om op internet te surfen biedt, evenals 50 belminuten en 4.000 SMS.

Als u kiest voor bellen

Met 100 belminuten plaatst deze prepaid kaart zich tussen de besten in deze prijsklasse. Wat de data betreft, biedt ze inderdaad slechts de helft van het datavolume van de andere versie. Deze Mobile Vikings prepaid kaart biedt ook onbeperkt SMS, wat niet zo is bij alle prepaid kaarten van deze prijsklasse.
Base prepaid 15 biedt 60 belminuten naar alle netwerken of 120 minuten naar Base, echter met slechts 1.000 SMS en 1 GB data.

Goed om weten

Hoe uw prepaid SIM-kaart opladen ?

Dit kan online via de website van de operator of via de applicatie. Als u geconnecteerd bent, verschijnt er bovenaan elke pagina een knop « nu opladen ». U kan eveneens opladen door een SMS met de boodschap « SIM TOPUP » naar het nummer 1984 te sturen. Om deze oplaadmogelijkheid te gebruiken moet u eerst een betaalmiddel op uw rekening configureren.

Hoe uw saldo raadplegen ?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw saldo te bekijken. U kan ‘CONSULT’ per SMS naar 1984 te sturen of u bezoekt de website van Mobile Vikings en gaat naar de rubriek « Mijn SIM-kaarten ». Tenslotte kan u ook terecht op de app waar u in realtime een overzicht van uw saldo krijgt.