Wij vergelijken vandaag
46 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

Mobile Vikings Prepaid 10 Data : 25 min, onbeperkt sms + 1 GB

Via het netwerk proximus

Mobile Vikings
Tarief
10 €

Prepaid kaart Mobile Vikings Prepaid 10 Data

25
minuten
Onbeperkt
SMS
1 GB
Buiten forfait
100€/GB

top LEUK

  • Keuzemogelijkheden tussen een versie data en een versie bellen.
  • Onbeperkt bellen naar Mobile Vikings.
  • Gebruik van het Proximus netwerk.

flop MINDER LEUK

  • Deze prepaidkaart heeft geen echte minpunten

Vikings Deals

Als u een aankoop doet bij een van de partners van Mobile Vikings, krijgt u een deel van het totaal terugebetaalt en Vikings Punten. 1 Vikings Punt = 1€. U kan deze Vikings Punten gebruiken om uw prepaid kaart of uw abonnement te herladen.

Klantbeoordeling van Mobile Vikings geverifieerd door Trustpilot:
De Mobile Vikings-abonnementen 4,5/5 (3.041 reviews)

Het advies van onze redactie Vindt u elders een beter aanbod?

mascotte du site

Als u kiest voor data

Voor deze prijs biedt een van deze twee prepaid kaarten de meeste data, maar vrij weinig belminuten. Bovendien is Mobile Vikings de enige operator die ook onbeperkt SMS aanbiedt voor deze prijs. Proximus pay&go+ 10 biedt bijvoorbeeld minder belminuten, de helft van de data en een beperkt aantal SMS.

Als u kiest voor bellen

Dit is het equivalent van de dataversie van de prepaid kaart van 10€ van Mobile Vikings maar met de dubbele belwaarde en de helft van de data, en nog steeds onbeperkt SMS. Voor bellen plaatst deze prepaid GSM-kaart zich tussen de besten in deze prijsklasse, net achter Lycamobile plan S dat 400 minuten naar alle netwerken en onbeperkt naar Lycamobile biedt. Wel is het aankoopproces, het opladen en de installatie van deze prepaid kaart omslachtig met weinig uitleg en een niet zo handige applicatie. Er is een lange gebruiksaanwijzing die anders is voor iedere telefoon. Wat de data betreft, zit deze prepaid GSM-kaart van Mobile Vikings in het gemiddelde van deze prijsklasse. SMS is steeds onbeperkt.

Goed om weten

Hoe uw prepaid SIM-kaart opladen ?

Dit kan online via de website van de operator of via de applicatie. Als u geconnecteerd bent, verschijnt er bovenaan elke pagina een knop « nu opladen ». U kan eveneens opladen door een SMS met de boodschap « SIM TOPUP » naar het nummer 1984 te sturen. Om deze oplaadmogelijkheid te gebruiken moet u eerst een betaalmiddel op uw rekening configureren.

Hoe uw saldo raadplegen ?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw saldo te bekijken. U kan ‘CONSULT’ per SMS naar 1984 te sturen of u bezoekt de website van Mobile Vikings en gaat naar de rubriek « Mijn SIM-kaarten ». Tenslotte kan u ook terecht op de app waar u in realtime een overzicht van uw saldo krijgt.