Wij vergelijken vandaag
67 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Wat vinden we van de nieuwe gsm-abonnementen van Mobile Vikings ?

Mobile Vikings

Mobile Vikings vernieuwde onlangs zijn aanbod en pakt nu uit met zeer voordelige abonnementen tegen scherpe prijzen. Maar zijn ze echt interessanter dan het aanbod van de andere operatoren ?

Interessante abonnementen tegen voordelige prijzen

Mobile Vikings biedt zes verschillende GSM-abonnementen aan, tussen 10€/maand en 29€/maand, steeds met onbeperkt SMS. In deze brede prijzenvork moet elke klant de gepaste formule kunnen vinden.

Het goedkoopste abonnement kost slechts 10€/maand, waarmee het een van de goedkoopste op de markt is. Het omvat een bundel van 2u30 bellen en onbeperkt SMS, evenals 1GB surfen. Voor dezelfde prijs biedt Orange een abonnement met 1u30 belwaarde en onbeperkt SMS, evenals 0,5 GB data (abonnement Orange Go Light). Proximus biedt eveneens het abonnement Proximus Mobilus M met een bundel van 1u30 bellen en onbeperkt SMS, naast 0,25 GB data. Voor deze som biedt geen enkele andere operator een even voordelig abonnement als dan van Mobile Vikings.

Voor twee euro meer (12 €/maand) biedt de operator een GSM-abonnement met 2u30 bellen en onbeperkt SMS, naast dit keer 2GB mobiele data. Voor zo’n abonnement met minimum 2GB mobiele data betaalt u minstens 13€ bij Scarlet, 14€ bij VOO, 15€ bij Base (tot 4 GB) en 15,99€ bij Proximus. Al deze abonnementen bieden hetzelfde voordeel: een interessantere belbundel.

Tussenformules voor de grotere abonnementen

Alle GSM-abonnementen met een maandelijkse prijs hoger dan 12€ (15, 20, 25 of 29 euro) genieten van een bundel met onbeperkt SMS en bellen. Ze onderscheiden zich door hun hoeveelheid mobiele data. Het abonnement van 15€ /maand heeft 5GB mobiele data, dat van 20€ /maand omvat 7 GB mobiele data. De bundel van 12 GB hoort bij het abonnement van 25€ /maand en er bestaat zelfs een onbeperkte bundel (20 GB surfen, daarna beperkte snelheid) voor het abonnement van 29€ /maand.

Formules van 25 euro en meer voor maximale data

De duurste abonnementen kosten u 25 of 29€ /maand. Het aanbod « Viking 25 » biedt 12 GB surfen, terwijl u met het aanbod « Viking Unlimited » geniet van onbeperkt bellen, SMS en data (20 GB). Mobile Vikings biedt het goedkoopste onbeperkte abonnement op de markt (40€ /maand bij Base en Orange, 42,99€ bij Proximus en 43€ bij Telenet).

Wat vinden we van de prijs buiten de bundel ?

Mobile Vikings factureert de data buiten het abonnement aan 100€/GB extra. Dit is dus een van de duurste operatoren op de markt, naast Proximus en VOO. U betaalt 50€/GB extra bij Scarlet, 10€/GB bij Orange en slechts 3,70€/GB bij Base.

Mobile Vikings is daarnaast echter een van de goedkoopste operatoren op vlak van nationaal bellen buiten de bundel. Een minuut bellen buiten het abonnement kost u 0,20€. Deze prijs loopt op tot 0,23€ bij VOO, 0,25€ bij Orange, en zelfs 0,30€ bij Proximus.

Hoe kosten buiten de bundel vermijden ?

Om uw verbruik te controleren houdt u best een oogje op uw online klantenruimte of uw Viking applicatie. Zo kent op elk moment uw toestand en kan u te hoge facturen vermijden.

Mobile Vikings beperkt het bedrag buiten bundel tot 10€ /maand. Het is mogelijk deze limiet aan te passen in de online klantenruimte My Viking. Uw operator stuurt eveneens een melding in het geval u uw bundel overschrijdt.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?