Wat vinden we van de Base abonnementen ?

Bij Base hebt u de keuze tussen vier abonnementen met een prijs tussen 15 €/maand en 39 €/maand. Ontdek welke voordelen u krijgt als klant van Base!

Wat zijn de voordelen ?

De kracht van deze operator is om in elk abonnement onbeperkt bellen en sms'en aan te bieden en vooral dat de mobiele data die u niet hebt gebruikt, worden overgedragen naar de volgende maand ! Dankzij « Data Jump » , dit is de enige operator in België die deze functie aanbiedt.

Bovendien is het de eerste dag van elke maand “Free Data Day” voor alle klanten (postpaid). Gedurende 24 uur kunt in België of de Europese Unie onbeperkt op internet surfen.

Een ander sterk punt van Base, is de prijs van surfen buiten het pakket ! Het is simpelwag het beste tarief in België.

De abonnementen van Base

Een Base-abonnement, da's onbeperkt bellen en sms'en voor iedereen! Bovenop een aantal data vanaf 6 GB voor de B-15 tot 100GB data voor B-39

Bij Base-abonnement gemaakt het onderscheid door de hoeveelheid data is.

Meer data nodig ?

Het abonnement B-20 omvat 15 GB data en kost 20 €/maand. De formule B-29 van 29 €/maand biedt 40 GB data, en voor 39 €/maand geniet u van 100 GB.

Extra data kosten ?

Meer nodig dan er in je abonnement zit? Voor extra data betaal je hetzelfde voordelige tarief.

Je 6 GB opgebruikt met B-15 ? (€ 0,0024/MB)
Je 15 GB opgebruikt met B-20 ? (€ 0,0013/MB)
Je 40 GB opgebruikt met B-29 ? (€ 0,0007/MB)
Je 100 GB opgebruikt met B-39 ? Daarna surf je gratis aan een lagere snelheid (512 kbps)

Je verbruikt bijhouden ?

Bij Base online is dat zo gefikst. Nieuwe optie inschakelen, je verbruik bijhouden of je aanrekeningen betalen ? Dat doe je gewoon online.

Hoe je abonnement stopzetten ?

Bij Base kan je Base-abonnement stop wanneer je wil, zonder opzegvergoeding. Contacteer Base 0800 66 246 (van maandag tot vrijdag van 08u en 22u) en hij brengt het voor je in orde.

Regel al je betalende apps via je smartphone :

Met PayByMobile, betaal je al je online films, spelletjes en muziek met je smartphone. Dankzij het beveiligd betalingsplatform het je zelfs je bankkaart/kredietkaart niet nodig. De bedragen worden automatsich op je aanrekening verrekend of worden afgetrokken van je forfait.