Wij vergelijken vandaag
95 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Youfone Unlimited + 5 GB

Youfone maakt gebruik van het netwerk proximus

Youfone
Tarief
12 €/maand
Tarief via online bestelling
12 €/maand

Bestel je gratis SIM!

 • Levering binnen de 5 werkdagen
 • Geen verzendkosten
 • 14 dagen bedenktijd
 • 1ste betaling van 0,02€ activatiekost via bancontact
 • Vervolgens betaling per bankdomicliëring
 • U kan uw huidig nummer behouden
 • U kan opzeggen wanneer u wilt
Bestel via Youfone.be

Direct bij Youfone, zonder extra kosten. Er wordt een eenmalige aansluitkost van 0,02 € gevraagd bij de bestelling om de bankdomicliëring te activeren.

Gsm Abonnement Youfone 12 €/maand

Onbeperkt
bellen
Onbeperkt SMS 5 GB Internet 4G
Buiten de bundel: 0,15 €/min Buiten de bundel: 0,05 €/sms Buiten de bundel: 0,05 €/MB dus 50 €/GB
Youcoins: Bij Youfone spaar je eenvoudig korting op jouw gsm-abonnement
Datalimiet
Stel eenvoudig met de optie (0,50 €/maand) een datalimiet, met deze wordt jouw internetverbinding automatisch geblokkerd als de volledige data is verbruikt.

VergelijkingConcurrerende abonnementen

Vergelijkingstabel van vergelijkbare concurrerende abonnementen in België
Abonnement Gegevens Prijs
scarletScarlet Hot 18 Onbeperkt bellen & sms, 10 GB 18€
Mobile VikingsMobile Vikings Vikings 15 Onbeperkt bellen & sms'en, 10 GB 15€

top Leuk

 • Onbeperkt bellen en sms'en + 5GB voor slechts 12€/maand
 • De zeer goede dekking van het Proximus-netwerk
 • Youcoins spaarprogramma, korting als je online shoppen
 • Vrienden sponsoren = 10€ korting op je factuur

flop Minder leuk

 • Optie "datalimiet" (limiet buiten abonnement) is betalend : 0,50€/maand
 • Hoge kosten buiten het forfait

Tips van onze redactie Vindt u elders een beter aanbod?

gsm abonnement

...

Goed om te weten

 • Datalimiet

  Stel eenvoudig een datalimiet in via MyYoufone om onverwachte extra kosten te vermijden. Met een datalimiet wordt jouw internetverbinding automatisch geblokkerd als de volledige data van je abonnement is verbruikt. Uiteraard kun je altijd extra data bijkopen voor de rest van de maand. Let op; de datalimiet is alleen geldig in de EU.

  Waarschuwing per SMS en e-mail

  Het datalimiet gaat, nadat je het hebt ingesteld, in op dag 1 van de volgende maand. Bij verbruik van ongeveer 80% e 100% van de limiet, ontvang je een waarshuwing per SMS en e-mail. Zodra de limiet volledig is bereikt, heb je de mogelijkheid om een extra databundel te kopen voor het restant van de maand. Een databundel bijkopen kan via MyYoufone.

  Extra databundels
  Heb je een datalimiet ingesteld in MyYoufone en is je databundel voor het eind van de maand op ? Dan is het mogelijk om een extra databundel te kopen. De extra databundel is geldig tot het einde van de maand. Je kunt meerdere databundels per maand activeren. Als je databundel bijkoopt, wordt de internetsnelheid direct hervat. De kosten voor de bundel staan op de factuur van de volgende maand.

  Kosten

  Er wordt 50 cent per maand in rekening gebracht voor activatie van een nieuwe datalimiet. De datalimiet blijft ook van toepassing na verlenging van het abonnement.

 • Bellimiet

  Stel een bellimiet in om hoge kosten buiten je abonnement te vermijden. Dat kan eenvoudig via MyYoufone. Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 0,-euro exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie gaat de bellimiet in op de eerste dag van de volgende maand.

  Nieuwe klanten
  Ben je nieuw bij Youfone en is je telefoonummer nog niet geactiveerd ? Ook dan kun je alvast een bellimiet instellen. De bellimiet start direct zodra het telefoonummer actief is. Je kun de bellimiet ook op een later moment activeren.
  Goede om te weten: de bellimieten is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland een betaalde informatienummers. Die worden hier dus niet in meegenomen. Ook is het bedrag van de bellimiet exclusief de manadelijkse abonnementskosten

  Waarschuwing per SMS en e-mail
  Bij verbruik van ongeveer 80% en 100% van de limiet, ontvang je een waarschuwing per SMS en e-mail. Wanneer je 100% hebt verbruikt, wordt je uitgaande telefoonverkeer afgesloten.

  Aanvullen
  Heb je de bellimiet bereikt? Dan is het mogelijk om je bellimiet aan te vullen voor de rest van de maand. Ga daarvoor naar MyYoufone. De betaling verloopt via Bancontact. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een bevestiging per e-mail, je kunt meteen weer bellen en sms'en.

  Einde van de maand
  De bellimiet vervalt aan het einde van de maand en wordt gereset op de eerste dag van de volgende maand. Eventuele belminuten en sms-berichten die je aan het einde van de maand over hebt, vervallen ook.

  Kosten
  Er wordt 50 cent per maand in rekening gebracht voor activatie van een nieuwe bellimiet. De limiet blijft ook van toepassing na verlenging van het abonnement.

 • Mobiel gebruik buitenland

  Abonnement ook geldig in EU

  Overal binnen de EU is je abonnement geldig. Binnen je abonnement kun je zorgeloos internetten en bellen of sms'en naar Belgische nummers. Maak je op reis binnen de EU toch kosten buiten je abonnement? Dan rekent Youfone de Belgische tarieven voor bellen en internetten. Buiten de EU zijn verbruikskosten altijd buiten je abonnement.

  Wat gebeurt er als mijn abonnement opraakt in een EU-land?

  Stel je hebt 20 belminuten over in je abonnement en je belt vanuit Duitsland 25 minutes naar een Belgisch telefoonummer. De 5 minuten buiten je abonnement verrekent Youfone op basis van het buitenbundeltarief. Net als in België. De datalimiet is van toepassing in de EU.

  Stel een limiet in
  Vermijd onverwachte hoge kosten en stel in MyYoufone een limiet in voor internetten buiten de EU. Je kunt datagebruik ook helemaal uitschakelen.

  Tips om onverwachte kosten in het buitenland te vermijden
  Wil je extra kosten buiten je abonnement in het buitenland voorkomen ? Stel in MyYoufone een limiet in voor internetten buiten de EU of schakel deze optie volledig uit. Voor alle Youfone klanten staat deze optie standaard al uit. Een volledige blokkade voor verkeer buiten België is ook mogelijk.

  SMS-melding bij oplopende kosten in de EU
  Zodra binnen de EU de datakosten buiten jouw abonnement oplopen tot 60,50 euro, ontvang je automatisch een melding per sms. Ook wordt de verbinding geblokkeerd. Om weer te kunnen internetten volg je de instructies in het bericht. Bedenk wel dat de kosten buiten je abonnement dan natuurlijk nog verder oplopen.

 • Gebruiksvoorwaarden

  Gesprekken worden afgerekend per seconde. Met Youfone 200 minuten/sms kan je bijvoorbeeld 120 volledig minuten bellen en 80 sms'en versturen.

  De belminuten en sms'en ontvang je aan het begin van elke kalendermaand. Belminuten en sms'en zijn de hele maand geldig. Voor bellen en sms'en in, naar een vanuit het buitenland en voor het gebruik van informatienummers gelden andere tarieven. Deze kosten worden apart in rekening gebracht.

 • Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod bij Youfone

  SMS - 3.000 units/maand
  Voice - 7.000 min/maand
  EU roaming - 10 GB

  De tariefplannen met een onbeperkt volume beogen een normaal, persoonlijk privégebruik van de diensten in het kader van een onbeperkt aanbod. Ze zijn exclusief voorbehouden voor toestellen voor mobiele diensten, elk ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Fraude (zoals commercieel gebruik, in het bijzonder voor callcenter- of simbox-doeleinden, en/of het ter beschikking stellen aan derden), oneerlijk gebruik of, meer algemeen, een gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat mag worden verwacht van een klant die een overeenkomst afsluit, wordt niet als normaal gebruik beschouwd..

  Gebruik zal bijvoorbeeld in volgende gevallen als frauduleux beschouwd worden:

  • u belt regelmatig meer dan 3 uur per dag en/of 7.000 minuten per maand;
  • u belt regelmatig meer dan 3 uur ononderbroken en/of met gesprekken die meteen na onderbreking hervat worden;
  • u verstuurt meer dan 500 sms'en per dag en/of 3.000 sms'en per maand;

  In elk van deze gevallen behoudt Youfone zich het recht voor om de levering van de diensten te beperken en/of de overeenkomst op te schorten en/of te beëindigen.

 • Spaar Youcoins

  Zo werkt het ?

  Shop jij weleens online ? Bij Youfone spaar je eenvoudig voor korting op jour GSM-abonnement of gratis MB's! Youcoins spaar je door via MyYoufone te shoppen bij meer dan 50 aangesloten webwinkels. Denk bijvoorbeeld aan Takeaway, Collect & Go, Vanden Borre, Zooplus, JBC, Decathlon en NMBS. De korting in Youcoins die je ontvangt varieert van 1-8% op het totale aankoopbedrag.

  Youcoins: % van het totaal bestede bedrag

  Door online te shopppen van MyYoufone krijg je een percentage van het door jou online bestrede bedrag terug in Youcoins.

  Voorbeeld :

  Je besteedt via MyYoufone 100,-euro bij sneltoner.nl en ontvangt 7,5% Youcoins. Dat is dus 7,50 euro van het totaal bestede bedrag die je ontvangt in Youcoins op jouw persoonlijke Youfone spaarrekening. 1 euro staat gelijk aan 100 Youcoins. Je ontvangt dus 7,50 euro x 100 Youcoins - 750 Youcoins.

  Korting of extra mb's

  Gespaarde Youcoins gebruiken

  • € 10,00 korting = 1.000 Youcoins
  • € 5,00 korting = 500 Youcoins
  • € 2,50 korting = 250 Youcoins

  Extra MB's

  • 1000 MB = 500 Youcoins
  • 2000 MB = 750 Youcoins

Gratis Sim kaart bestellen!