Wij vergelijken vandaag
86 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Wat vinden we van het gsm-abonnement Mobilus Unlimited 5G & Mobilus Unlimited 5G Premium van Proximus ?

Proximus

Proximus blijft concurrerend ondanks de prijs die iets hoger is dan zijn directe concurrent (Orange) en zeker met zijn 5g-abonnement, waar absoluut geen surflimiet vereist is.

Met Mobilus Unlimited 5G, beschikt je elke maand over 50 GB geldig in België en de Europese Unie aan maximale snelheid via de 4G- en 5G-netwerk van Proximus, en je surft onbeperkt (zonder limiet) in België en tot 50 GB in de rest van de Europese Unie dankzij het Mobilus Unlimited 5G Premium.

De voordeligste prijs/GB verhouding

De gsm-abonnementen met onbeperkte data hebben meestal een limiet voor hun databundel, waarna de gebruiker overgaat op een beperkte surfsnelheid (525 Kbps) tot de vernieuwing van de abonnementsperiode.

Het Mobilus Unlimited 5G plaatst de limiet op 50 GB alvorens naar een lagere snelheid over te gaan. Hij is de tweede na Orange die zoveel mobiele data aanbiedt!

Ter vergelijking vindt u het goedkoopste abonnement met onbeperkt surfen bij Mobile Vikings: 'Mobile Vikings Unlimited'. Het kost slechts 29€/maand, maar biedt slechts 20 GB data alvorens u naar een lagere snelheid overgaat. Hier betaalt u dus 1,45€/GB.

Hoe het verbruik controleren ?

U hoeft niet langer op uw verbruik te letten, want zelfs als u uw pakket overschrijdt, wordt alleen de surfsnelheid verlaagd. Houd er echter rekening mee dat communicatie naar andere landen niet in het abonnement is inbegrepen.

Hoe opzeggen ?

Als u een abonnement aanging voor onbepaalde duur (zonder verplichting), kan u het op elk moment opzeggen zonder kosten of een schadevergoeding te moeten betalen. Wanneer u echter gebruik maakte van een GSM met verlaagde prijs en u zegt het contract voortijdig op, dan zal u gevraagd worden de restwaarde van uw smartphone terug te betalen.

Tip van de redactie Wat denken wij ervan ?

locatiemascotte

Het abonnement Mobilus Unlimited 5G van Proximus is een van de duurste op de markt, maar het is ook één van de meest genereuze formule op vlak van data (35 GB), met de beste verhouding prijs/GB. Als u echt een grote dataverbruiker bent, kies dan voor het Mobilus Unlimited 5G Premium. Hier kan je voor een paar euro (7€) meer onbeperkt surfen in België.

Een ander even interessant alternatief is het Orange Go Extreme voor 40€/maand. Hier krijg je tot 60 GB aan surfen.

Het is waar dat dit abonnementen zijn, niet voor alle budgetten, maar je hebt de zekerheid dat je niet extra hoeft te betalen voor surfen buiten het pakket, omdat de snelheid gewoon wordt verlaagd.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?