Wij vergelijken vandaag
95 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Proximus nieuwe Pay&Go+ prepaidkaart

Proximus
Tarief
10 €
Tarief via online bestelling
10 €

Uw SIM-kaart

  • Uw bestelling verloopt via de Proximus website.
  • Levering binnen de 3 werkdagen.
  • Uw belminuten, SMS en data zijn 31 dagen geldig.
  • Betalingsmogelijkheden : Maestro Bancontact
Bestel via Proximus.be

0€ verzendkosten, direct bij Proximus.

Pay&Go+ nieuwe prepaidkaart: €10

€10 krediet aangeboden SMS 3 GB Internet
Bellen naar vast en mobiel: €0,33/min Sms'en: €0,12/sms
Mms'en: €0,50/mms
+ een bonus van 500 sms'en en 10 belminuten

top LEUK

  • Het welkomstgeschenk
  • De kwaliteit van het netwerk

flop MINDER LEUK

  • De prijs: de concurrenten doen beter

Eigenschappen Webpromo

Promo geldig t.e.m. 01/11/2023: de simkaart bevat € 5 krediet + € 5 promokrediet, 3 GB data en een bonus van 500 sms'en en 10 belminuten.
Het promotiekrediet kan niet worden gebruikt voor internationale oproepen of oproepen naar speciale nummers (0900, voting...). De 3 GB zijn 31 dagen geldig vanaf de activatie van de kaart. De bonus van 500 sms'en en 10 belminuten is geldig tot de volgende herlaadbeurt van minstens € 10 (geen accumulatie van herlaadbonussen mogelijk), en maximaal 31 dagen geldig vanaf de activatie van de kaart

Het advies van onze redactie Vindt u elders een beter aanbod ?

mascotte du site

Je bent geen gsm-liefhebber, maar je moet wel bereikbaar zijn, dus een prepaidkaart is nog steeds de beste oplossing. Kiezen voor een Proximus-prepaidkaart betekent kiezen voor het kwaliteitsnetwerk, gemakkelijk online opwaarderen en tal van bonussen bij elke herlading. Maar je kunt goedkoper vinden bijMobile Vikings of bij Base

Goed om weten

Hoe zet ik mijn krediet om in extra data ?

Wil je nog meer volume om te surfen met je smartphone? Kies voor een dataoptie en zet je krediet om in data!
Er zijn 2 databundels beschikbaar:

  • 3 GB voor €12
  • 500 MB voor €6

Het gekozen bedrag (€ 6 of € 12) wordt automatisch afgetrokken van je krediet. Activeer de extra databoost online op de website of via de MyProximus app

Hoe lang is je gratis bonus of je extra databoost geldig ?

Gratis bonussen bij online herladen zijn 31 dagen geldig.
De extra databoosts (500 MB of 3 GB) zijn 31 dagen geldig na activatie.
Je kan de geldigheid raadplegen via MyProximus

Hoe blijf je op de hoogte van je verbruik en je resterende krediet ?

Vorm #120# op je gsm en druk op de beltoets. Of bekijk je resterende minuten, sms’en en MB op MyProximus: via de app of door in te loggen via de website.
Je hoeft enkel de MyProximus-app te openen en je ziet het meteen.

Voorwaarden Pay&Go+

Je tariefplan is geldig in België en tijdens roaming in de EU* (+ IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk + Gibraltar) met uitzondering van speciale nummers (stemming, 0900...) en diensten van derden.
Herlaadbonus: de sms'en, belminuten en MB's zijn geldig tot de volgende herlaadbeurt van minstens € 10 (geen accumulatie van herlaadbonussen mogelijk), en maximaal 31 dagen geldig.
Bellen en sms'en: Buiten België is het tarief van de oproepen en sms'en naar speciale nummers (inclusief lokale 0800-nummers) afhankelijk van de kosten die worden aangerekend door de gebruikte buitenlandse operator. Het nationale tarief is niet van toepassing voor deze oproepen en sms’en.
Data: het inbegrepen surfvolume is geldig in EU*. Gebruik voor roaming binnen de EU, voor een gebruik zonder misbruiken, conform aan de algemene voorwaarden. Proximus behoudt zich het recht voor om de levering van de dienst te beperken en/of het contract op te schorten en/of te beëindigen wanneer het sms-verbruik per maand regelmatig tien (of meer) keer hoger ligt dan het gemiddelde verbruik van alle gebruikers van het onbeperkte aanbod.
Geldigheid: Je Pay&Go+-simkaart is 12 maanden geldig na de eerste oproep. De geldigheid wordt vernieuwd met 1 maand na elke herlaadbeurt van € 5 en met 12 maanden na elke herlaadbeurt van meer dan €5

* Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Frans-Guyana; Hongarije, Åland-eilanden (Finland), Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Nederland, Polen, Portugal, TsjechischeRepubliek, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië en Zweden + IJsland, Liechtenstein , Noorwegen, het Verenigd Koninkrij en Gibraltar.

De applicatie

Ontvang nu uw gratis SIM-kaart!