Wij vergelijken vandaag
44 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

20/02/20 Vergelijking prepaid sim-kaarten in België

Nieuw: vergelijking van prepaid SIM-kaarten in België

Er is weer nieuws te melden op uw vergelijkingssite ‘Mijn gsm-abonnement’.
Omdat we de consumenten steeds zo goed mogelijk willen bijstaan in hun keuze voor een telefoonabonnement, hebben we besloten u ook een vergelijkingstabel voor prepaid SIM-kaarten aan te bieden.

Deze rubriek bestaat uit een vergelijkingstabel voor prepaid SIM-kaarten met telkens hun informatiefiches met alle details over het aanbod van de verschillende operatoren in België. In deze tabel vindt u de prepaid kaarten van operatoren zoals Orange, Proximus, Base, Lycamobile of Mobile Vikings. Het is belangrijk alle aspecten van de mobiele prepaid kaart die u kiest te onderzoeken, want sommige operatoren bieden bepaalde voordelen die de balans kunnen laten overhellen bij uw keuze.
Mobile Vikings biedt bijvoorbeeld 4 prepaid SIM-kaarten met telkens 2 versies. De ene versie legt de nadruk op bellen, terwijl de andere focust op data om te surfen op internet. De variant met data biedt zo het dubbele datavolume maar slechts de helft aan belminuten, terwijl omgekeerd de belversie het dubbele aantal belminuten met de helft data biedt.
Proximus biedt dan weer het bedrag van uw oplaadkrediet bovenop uw belminuten, SMS en data. Bovendien kan u indien gewenst 12€ van dit krediet omwisselen tegen 3 GB data extra voor surfen op internet in België. Proximus biedt dan weer het bedrag van uw oplaadkrediet bovenop uw belminuten, SMS en data. Bovendien kan u indien gewenst 12€ van dit krediet omwisselen tegen 3 GB data extra voor surfen op internet in België.
Net als Proximus biedt ook Orange de mogelijkheid om uw krediet om te ruilen tegen 4 GB data extra. In tegenstelling tot Proximus, biedt Orange geen krediet bovenop uw belminuten, SMS en data. Het krediet dat u inruilt stemt dus overeen met uw belminuten. Kortom, kijk er dus op toe dat u deze belminuten niet nodig heeft als u voor deze ingreep kiest.
Ook operator Base, biedt het oplaadbedrag als bijkomend krediet bovenop uw belminuten, SMS en data. Base verdubbelt ook het voorziene datavolume als u uw prepaid SIM-kaart online bestelt.
Lycamobile en Mobile Vikings vereisen een aanpassing van de configuratie van uw prepaid SIM-kaart om data, SMS, enz. te kunnen gebruiken. Mobile Vikings geeft u hiervoor een informatiegids in functie van uw telefoon en uw besturingssysteem (Androïd/iOS) meteen nadat uw prepaid kaart geactiveerd werd. Lycamobile voorziet niets, u moet zelf uitzoeken hoe de configuratie van uw telefoon aangepast moet worden.


Als u zelf het aanbod van de verschillende operatoren wil vergelijken, kan onze vergelijkingstabel van de prepaid SIM-kaarten een goede hulp zijn om te bepalen welke prepaid GSM-kaart het best voldoet aan uw behoeften.
Wenst u meer informatie, dan u terecht in onze gids voor prepaid SIM-kaarten.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?