Wij vergelijken vandaag
46 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

24/10/19 orange biedt google nest met abonnement

De eerste Belgische Google Nest speakers nu vanaf 9€ met Orange-abonnementen

Als partner van Google is Orange momenteel de eerste operator die de Belgische versie van twee virtuele assistenten mag aanbieden : de Google Nest Mini en de Google Nest Hub. De Google Assistant is beschikbaar in een Nederlandstalige Belgische versie (en in het zuiden van ons land met een Franstalige Belgische versie.

De Google Nest Mini en de Google Nest Hub zijn slimme speakers met Google Assistant aan boord. Er zit uiteraard een luidspreker in en verschillende microfoontjes, zo kunnen ze reageren op je spraakopdrachten.

Dankzij de samenwerking met Google kan Orange de Google Nest Mini kopen voor slecht 9€ of de Google Nest Hub voor 49€ met abonnement naar keuzen tussen :

Google Nest Mini : is een lage en discrete speaker. Je verbindt hemmet je wifi. De ingebouwde Google Assistant maakt je leven zoveek eenvoudiger !

 • Stel vragen aan Google : over het weerbericht, om iets aan uw boodschappenlijste toevoegen om je foto’s te laten zien enz.
 • Laat hem allerlei taakjes uitvoeren : Stel de timer in op 5 minuten, Herinner mij er aan dat il mama bel om 7 uur enz.
 • Bedien je compatibele slimme toestellen met je stem : Doe het licht in de keuken uit, enz.
 • Luister naar muziek en bekijk series zonder je handen te gebruiken : Zet muziek op waarop ik kan sporten enz.

Google Nest Hub : is een speaker met een touschscreen van 7 inch, naast alle functies van de Mini heeft deze tablet Hub nog wat extra’s te bieden, op zijn scherm kan je :

 • YouTube-video’s bekijken
 • Zien welke slimme apparaten er zijn aangesloten en die bedienen
 • Je mooiste herinneringen ophalen en bekijken met Google Photos
 • Google Assistant raadplegen met visuele weergave (op het scherm zij je bijvoorbeeld het weerbericht, een timer die loopt of een opgevraagde reisweg)

Voorwaarden

Aanbod geldig van 22/10/2019 t.e.m. 07/11/2019. De prijs van 9 € voor de Google Nest Mini is geldig in combinatie met een Koala-, Cheetah-, Arend-, of Arend Premium-abonnement van 12 maanden (enkel een abonnement of in combinatie met een Love Trio of Love Duo pack).

Aanbod geldig van 22/10/2019 t.e.m. 07/11/2019. De prijs van 49 € voor de Google Nest Hub is geldig in combinatie met een Koala-, Cheetah-, Arend-, of Arend Premium-abonnement van 12 maanden (enkel een abonnement of in combinatie met een Love Trio of Love Duo pack).

Orange beschikt over een beperkte voorraad. In geval van uitputting van de voorraad zal noch Orange noch een andere onderneming het toestel kunnen leveren aan deze prijs. In geval van vermeoden van fraude of misbruik van de actie door enkele of meerdere klanten, kan Orange deze actie onmiddelijk stopzetten.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?