Wij vergelijken vandaag
95 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

05/08/21 Onmisbare kortingen bij Base

5€ per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement van € 29/maand of € 40/maand

Aanbod geldig voor particulieren van 26/07/2021 tot en met 22/08/2021. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie € 5 korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang. Bij een abonnement van €29/maand bedraagt de maandelijkse kost 24€ en bij een abonnement van €40/maand bedraagt de maandelijkse kost 35.

BASE-abonnementen

Webdeal voor BASE-abonnementen
B-40 B-29
Prijs 40€ 35€ 29€ 24€
Data Onbeperkt Data 16 GB
+ Free Data Day + Data Jump
Belminuten Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
Sms’en onbeperkt onbeperkt

Goed om te weten: Als u zich inschrijft via de telecommakelaar Astel, profiteert u van een extra eenmalige cashback. De waarde van de cashback is €40 voor B-40 & €25 voor B-29

WEBDEAL -50% op een BASE-abonnement van € 15/maand of € 20/maand

Tijdelijke promotie op een abonnement van €15/maand , een abonnement van €20/maand : aanbod geldig van 05/04/2021 tot en met 31/12/2021. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Webdeal voor BASE-abonnementen
B-20 B-15
Prijs 20€ 10€ 15€ 7,5€
Data 8 GB
+ Free Data Day + Data Jump
3 GB
+ Free Data Day + Data Jump
Belminuten Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
Sms’en onbeperkt onbeperkt

Goed om te weten: Als u zich inschrijft via de telecommakelaar Astel, profiteert u van een extra eenmalige cashback. De waarde van de cashback is €20 voor B-20 & €15 voor B-15

Data Jump ?

Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten.

Voorwaarden

*Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod

Om je optimale gebruiksvoorwaarden te kunnen garanderen, zijn de Base -onbeperkte aanbiedingen exclusief voorbehouden voor een normaal persoonlijk en privégebruik. Ze zijn exclusief voorbehouden voor gsm of smartphone, elk ander gebruik is verboden. Dit normaal gebruik laat je een zeer intensief gebruik toe. Slechts in geval van fraude (zoals commercieel gebruik van het contract, in het bijzonder voor call center of simbox doeleinden, en/of het ter beschikking stellen aan derden, vb. door middel van hotspotting), oneerlijk gebruik of, meer algemeen, een gebruik dat niet in overeenstemming is met het gebruik dat mag worden verwacht van een klant die een contract voor mobiele telefonie afsluit (zoals in het bijzonder het gebruik van de gsm als babyfoon, of – in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data - het gebruik van de simkaart in, bijvoorbeeld, bewakingscamera's of ‘gateway’ apparaten) is er geen normaal persoonlijk en privé gebruik.

Je gebruik zal bijvoorbeeld in volgende gevallen als frauduleus beschouwd worden:

 • Je belt regelmatig meer dan 6 uur per dag en/of 30 uur per week;
 • Je belt regelmatig meer dan 3 uur ononderbroken en/of met gesprekken die meteen na onderbreking hervat worden;
 • Je verstuurt meer dan 350 sms'en per dag en/of 10.000 sms'en per maand;
 • Per maand verbruik je regelmatig 10 (of meer) keer meer mobiele data dan het aantal mobiele data dat alle klanten met een onbeperkt aanbod gemiddeld verbruiken.
 • Je mobiele data verbruik vormt een abnormale belasting voor het netwerk en/of kan de ervaring van de andere klanten negatief beïnvloeden.

Ben-je een bestaande klanten ?

Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 29/maand of € 40/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen € 20,€ 29 en € 40 (Unlimited). Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant een korting van € 5 op de maandelijkse abonnementskost, levenslang, na eventuele overschakeling naar een huidig, voordeliger tariefplan. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren.  Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, behouden wij het recht om de bestaande klant terug te migreren naar het originele plan. De bestaande klant verliest zijn € 5-maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een €15 of lager tarief plan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met smartphone promo of BASE+Tadaam voordeel.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?