Wij vergelijken vandaag
49 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

29/05/20 onbeperkt bellen en 5gb voor 15 euro bij mobile vikings

Mobile Vikings lanceert een abonnement met onbeperkt sms en bellen + 5 GB surfen voor 15€/maand!

Sinds dinsdag 26 maart 2020 past de operator zijn formules voor gsm-abonnementen aan om ze nog voordeliger te maken !

Het moet gezegd worden dat Mobile Vikings met zijn “Alles onbeperkt” abonnement (bellen, sms en data) voor slechts 29 €/maand reeds het beste gsm-aanbod had op de Belgische markt. Nu doet de operator nog beter door het aantal belminuten en het volume mobiele data verder te verhogen, en dat zonder prijsverhoging!

Bovendien wordt ook het gsm-abonnement van 15€/maand onklopbaar: 5 GB + onbeperkt bellen en SMS, geen enkele concurrent doet beter! Dit is simpelweg het goedkoopste abonnement met onbeperkt bellen in België.

Een minpunt bij dit aanbod is de prijs van surfen buiten de bundel aan 100€ per GB of 0,10€ per Mb, wat veel duurder is dan elders. Ook het feit dat u uw telefoon voor data moet configureren is een minpunt, omdat Vikings Mobile een MVNO is die gebruik maakt van het 4G netwerk van Orange.

Tot gisteren had Scarlet met Hot 18 (18€/maand) het goedkoopste abonnement met onbeperkt bellen in België. Mobile Vikings onttroont nu Scarlet met een verschil van 3€ en 1GB meer. Bij Orange en Base moet u 20€ meer neertellen voor het hetzelfde aanbod, en zelfs 22€ bij VOO en 26,99€ bij Proximus.

Bij Mobile Vikings worden de bestaande klanten automatisch omgezet naar de nieuwe formules met meer data en belminuten. Dat is handig want zo hoeft u zelf niets te doen. Maar er is nog meer: als u niet tevreden bent na 30 dagen, betaalt Mobile Vikings u de eerste maand terug.

Een kort overzicht van de nieuwe GSM-abonnementen?

Geen bepaalde duur van het contract?

Een groot voordeel bij Mobile Vikings is dat u door geen enkel contract aan deze operator bent gebonden. Dat wil zeggen dat u kan aansluiten en weer kan opzeggen op elk moment. Als u bovendien de eerste maand niet tevreden bent, betaalt Mobile Vikings u deze maand terug!

Vikings Deals ?

Een andere troef zijn de Vikings Deals waarmee u punten kan sparen via uw aankopen bij de partners, die u vervolgens kan gebruiken om te herladen of uw abonnement te betalen. En als u ook klant bent bij Hello Bank verzamelt u zelfs automatisch Vikings-punten door gewoon uw bankkaart te gebruiken.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?