Wij vergelijken vandaag
49 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

19/06/19 Mobile Vikings lanceert Unlimited abonnement

Mobile Vikings

De MVNO Mobile Vikings heeft maandag een nieuw mobiel abonnement geïntroduceerd met onbeperkte data en onbeperkt bellen en sms'en voor slecht 29 euro per maand. Deze nieuwe abonnementsformule is een kwart goedkoper dan wat de andere operatoren aanbieden.

Met de Mobile Vikings Unlimited geniet u van :

 • onbeperkt bellen
 • onbeperkt surfen
 • onbeperkt sms'en

De Unlimited-abonnement van Mobile Vikings is een mobiel abonnement van € 29 per maand (incl.btw), waarin het volgende maandelijks is inbegrepen:

 • Onbperkt bellen in België naar alle Belgische netwerken en onbeperkt bellen vanuit alle lidstaten van de Europese Unie naar een andere lidstaat, inclusief België, uitgezonderd speciale nummers (bijv. 070- of 0900-nummers).
 • Onbeperkt sms'en in België naar alle Belgische netwerken en onbeperkt sms'en vanuit alle lidstaten van de Europese Unie naar een andere lidstaat, inclusief België, uitgezonder speciale nummers(bijv. 070- of 0900-nummers).
 • Onbeperkt mobiel surfen in België, waarvan 20 GB aan maximale snelheid. Na een verbruik van 20 GB surf je onbeperk verder aan verlaagde downloadsnelheid (512 Kbps).
 • Gratis mobiele-dataverbruik tot 11 GB binnen de EU, waarna je aan maximale snelheid verder surft aan € 0,0053/MB.

Goed om weten: Mobiele abonnementen voor particulieren zijn zonder vaste termijn. Een contract kan op elk moment kosteloos opgezegd worden.

Mobile Vikings herschut de kaarten op de telecommarkt met dit aanbod dat tot 32% goedkoper is dan Proximus met zijn aanbod Proximus XL Unlimited (43€/maand) of Arend bij Orange (40€/maand). Het minpunt is dat het surfen nooit echt onbeperkt is: eens de maandelijkse 20 GB opgebruikt zijn surft u nog zeer traag verder. Mobile Vikings moet zich daar echter niet voor schamen want Proximus en Orange doen net hetzelfde met hun aanbod met ‘onbeperkte data’: ook zij beperken uw snelheid als uw surfvolume 20 GB heeft bereikt. Base doet iets beter met zijn B-40 (40€/maand) en plaatst de lat op 25 GB, maar dat verandert niet veel, want ook dit is geen ‘totaal onbeperkt’ abonnement.

En het netwerk? Ook hier gaat Mobile Vikings niet meer via Base, dat door Telenet werd overgekocht, maar via Orange dat over een uitstekend netwerk beschikt: hier valt dus niets op aan te merken.

Kortom, met dit aanbod Mobile Vikings Unlimited "DA DA TA" genoemd, doet u echt een goede zaak. Wat met de klantendienst? Mobile Vikings meldt dat ze het personeelsbestand van de klantendienst hebben verdubbeld: afwachten maar of alles aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten zal voldoen.

Goed om weten: De mobiele abonnementen voor particulieren hebben geen bepaalde duur bij Mobile Vikings. Een contract kan dus op elk moment gratis worden opgezegd.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?