Wij vergelijken vandaag
46 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

14/10/21 Levenslang korting op je Base abonnement

Abonnement Base

5€ per maand gedurende de volledige duur van je contract op een BASE-abonnement vanaf €20

Aanbod geldig voor particulieren van 11/10/2021 tot en met 7/11/2021. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie € 5 korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang. Abonnement van €20/maand? bedraagt de maandelijkse kost 15€. Abonnement van €29/maand? bedraagt de maandelijkse kost 24€. Abonnement van €40/maand? bedraagt de maandelijkse kost 35.

BASE-abonnementen

Webdeal voor BASE-abonnementen
B-40 B-29 B-20
Prijs 40€ 35€ 29€ 24€ 20€ 15€
Data Onbeperkt Data 16 GB
+ Free Data Day + Data Jump
10 GB
+ Free Data Day + Data Jump
Belminuten Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
Sms’en onbeperkt onbeperkt onbeperkt

Goed om te weten: Als u zich inschrijft via de telecommakelaar Astel, profiteert u van een extra eenmalige cashback. De waarde van de cashback is €40 voor B-40, €25 voor B-29 en €20 op de B-20.

Data Jump ?

Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten.

Ben-je een bestaande klanten ?

Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van €20/maand, € 29/maand of € 40/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen € 20,€ 29 en € 40 (Unlimited). Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen.

Voorwaarden: De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.Aanbod geldig voor particulieren van 11/10/2021 tot en met 7/11/2021. Op voorwaarde van activatie van een BASE-abonnement, krijgt de klant na activatie € 5 korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang. Bij een abonnement van €20/maand bedraagt de maandelijkse kost 15€, bij een abonnement van €29/maand bedraagt de maandelijkse kost 24€ en bij een abonnement van €40/maand bedraagt de maandelijkse kost 35€.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?