Wij vergelijken vandaag
46 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

29/09/21 Hey! het nieuwe lowcost merk van Orange in België?

Abonnementen Hey Telecom

Hey!, het kleine lowcost broertje van Orange Belgium biedt GSM-abonnementen in België aan, die voldoen aan de behoeften van ultra-geconnecteerde klanten. En met deze 3 nieuwe abonnementen die vandaag zijn gelanceerd zou Hey!, de markt wel eens stevig door elkaar kunnen schudden en een sterke concurrentie kunnen worden voor Mobile Vikings, Youfone, Edpnet,...

40 GB en de rest onbeperkt voor 25 €/maand

En ja, je droomt niet: dit is een ongelooflijk aanbod voor deze prijs! Dit zal zeker concurreren met andere lowcost operatoren door zich net onder de prijzen te plaatsen van de concurrenten, zoals Mobile Vikings, de pionier in goedkope mobiele aanbiedingen bij ons, of meer recentelijk Youfone.

Dit nieuwe 100% digitale merk is ontwikkeld voor wie op zoek is naar een digitaal aanbod op een solide 4G-netwerk, ten koste van aanbiedingen gegroepeerd in een pakket met dezelfde operator.

Het aanbod van "hey!" omvat 3 GSM-abonnementen

hey! voor 10 € per maand : 60 belminuten evenals 500 SMS en 1 GB data.

hey! voor 15 € per maand : 200 belminuten, onbeperkt SMS en 10 GB data.

hey! voor 25 € per maand : Onbeperkt bellen en SMS en 40 GB data.

Prijs van de GSM-abonnementen van Hey!

Prijs van de GSM-abonnementen van Hey!
Abonnementen Prijs Data Bellen SMS
hey! 7 € 7 €/maand 1 GB 60 minuten 500
hey! 15 € 15 €/maand 10 GB 200 minuten onbeperkt
hey! 25 € 25 €/maand 40 GB onbeperkt onbeperkt

Ons advies voor hey!

Dit is een kwaliteitsaanbod omdat het 4G-netwerk van Orange zeer efficiënt is in België en alle regio's van het land zeer goed bestrijkt in tegenstelling tot Base, dat tekortkomingen heeft in Wallonië.

De formules van 7 € en 15 € zijn vooral rijk aan data en minder aan bellen of sms'en dan de concurrenten, dit is wat hey! onderscheidt van de concurrerende aanbiedingen.

Het GSM abonnement hé! van 25 € overtreft alle zogenaamde "onbeperkte" abonnementen omdat het goedkoper is, maar ook door zijn volume en zijn surfsnelheid (data) omdat de zogenaamde "onbeperkte" concurrenten dat in werkelijkheid niet echt zijn omdat ze je snelheid eigenlijk heel sterk verlagen vanaf 20 GB voor Mobile Vikings, 25 GB voor Base, 30 GB voor Orange en 40 GB voor Proximus. Bij hey!' surf je op volle snelheid voor 40 GB en zelfs buiten het pakket, maar wees voorzichtig want elke GB kost je dan 10 EUR extra.

Wat is het zwakke punt van het aanbod van hey!?

Het deel buiten de bundel kan niet worden beperkt of geblokkeerd voor geen van de 3 abonnementen. Dat betekent dat je op je verbruik moet letten en dit abonnement niet aan je kind of tiener moet geven... De prijs van het deel buiten de bundel is voordelig, maar zelfs bij 10 € / GB of 0,10 € / minuut bellen, kan uw factuur oplopen tot maximaal 50 €, hey! stopt het deel buiten de bundel pas als dit bedrag is bereikt. Youfone, Mobile Vikings, Orange, Proximus bieden beperkingen om zelf te kiezen of een automatische blokkering van het deel buiten de bundel.

En wat met surfen buiten de bundel?

Als je bij hey! al je surfvolume hebt verbruikt, blijf je op volle snelheid surfen tegen de super voordelige prijs van slechts € 0,01 / Mb of € 10 per GB. Om onaangename verrassingen aan het einde van de maand te voorkomen, kunt u surfen voor maximaal 50 € buiten uw pakket in België en 60 € in roaming. U kunt natuurlijk op elk gewenst moment uw verbruik, uw facturen en betalingen beheren in uw klantenzone.

Tarieven buiten bundel

 • Bellen = 0,10 €/min
 • Surf = 0,01 €/Mb
 • SMS/MMS = 0,05 €/Mb

Het nieuwe merk zal profiteren van de kwaliteit van het mobiele netwerk van Orange Belgium, dat een uitstekende mobiele dekking en snelle data biedt, evenals innovatieve technologieën zoals HD Voice, VoLTE en Voice over WiFi.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?