Wij vergelijken vandaag
82 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

12/02/19 Base lanceert zijn eerste onbeperkte mobiele abonnement

Na met "Based on You" het eerste abonnement op de markt te hebben gebracht dat zich automatisch aan het verbruik van de abonnee aanpast, introduceert Base zijn eerste volledig onbeperkte mobiele abonnement. Voor slecht 40 euro per maand (zoals Arend bij Orange) kunnen abonnees dus onbeperkt bellen, sms'en en mobiel internetten.

Base promo

Als je voor 31/03/2019 BASE wordt, krijgt je unlimited data + bellen + sms'en voor slechts €25 gedurende 3 maanden (i.p.v. € 40/maand).

Goed om weten :

Bestaande residentiële klanten van Base die een bundel van meer dan 40 euro hebben, hoeven zich geen zorgen meer te maken over hun mobiele dataverbruik: zij worden automatisch overgezet naar het nieuwe abonnement en kunnen voortaan dus onbeperkt downloaden en surfen terwijl ze minder betalen.

Base past een "fair use" policy toe waardoor het mogelijk is om de snelheid van de internetverbinding te verlagen wanneer het datavolume meer dan 25 GB per maand in België. Het doel is om frauduleus gebruik van de onbeperkte abonnementen te voorkomen. Boven deze limiet kunnen abonnees nog steeds mobiel internetten, maar wordt hun verbindingssnelheid beperkt tot 512 kbps. Met deze snelheid kan je surfen op het internet, sociale netwerken gebruiken, je e-mails checken en video's bekijken aan een confortabele snelheid...

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?