Wij vergelijken vandaag
43 GSM-abonnementen en 31 prepaid simkaarten in België.

Laatste update

12/04/22 5G bij BASE vanaf 18 april 2022

5G aan vanaf 18 april voor Base-abonnees


Base 5G

Vanaf 18 april 2022 kunnen BASE-abonnees die over een compatibele smarpthone beschikken 5G gebruiken zonder meer te betalen.

Vandaag is het de beurt aan BASE haar klanten de mogelijkheid te bieden om gratis in 5G te surfen op het Telenet-netwerk waar dat al mogelijk is. Momenteel de 5G-dekking van het netwerk van Telenet/BASE is voorlopig beperkt tot Antwerpen, Leuven en de Belgische kust, maar zal geleidelijk aan naar andere grote steden worden uitgebreid.

Klaar voor 5G?

Om nog beter te profiteren van deze nieuwe technologie, biedt BASE nu 70 GB en onbeperkt bellen & sms’en voor slechts 39 €/maand. Een zeer interessante aanbieding die BASEna Proximus maar vóór Orange terug in het peloton brengt voor het surfvolume inbegrepen in zijn abonnement.

Hoe toegang te krijgen?

Abonnees met een 5G-compatibele smartphone hoeven slechts hun My BASE app te openen om met enkele kliks 5G te activeren. Daarna schakelt de smartphone automatisch over naar 5G en hoeft de gebruiker verder niets te doen..

Nog geen 5g bij jou in de buurt?

Sinds begin december 2021, toen Telenet 5G lanceerde, is de dekking van het netwerk van Telenet/BASE uitgebreid in de eerste zones: Antwerpen, Leuven en de Belgische kust. Het wordt nu geleidelijk aan verder ontwikkeld in andere grote steden van het land.

De uitrol van 5G berust vandaag nog op het voorlopige spectrum dat vorig jaar door het BIPT werd toegekend en op het 4G-spectrum. Na de toekenning van de eigenlijke 5G-licenties zal de uitrol in een stroomversnelling komen. De veiling van het 5G-spectrum zal in juni beginnen.

Goed om weten:

De app My BASE controleert of de smartphone compatibel is met de technologie. Bij ongeveer 16% van de klanten van BASE is dat nu al het geval. In maart 2022 was ongeveer 1 op 2 toestellen die verkocht werd in een BASE-shop, 5G-compatibel.

Bron : BASE

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?