Wat vinden we van de gsm-abonnementen van Edpnet ?

Edpnet biedt 6 GSM-abonnementen tegen verschillende prijzen. Met een tarief tussen 8 en 23 euro/maand kunnen deze formules heel wat klanten bekoren.

Dit bedrijf is een MVNO die gebruik maakt van het GSM-netwerk van Orange, waardoor de klanten kunnen rekenen op een netwerk en een dekking van goede kwaliteit.

Zes gsm-abonnementen onder 25 euro

Edpnet heeft een breed gamma GSM-abonnementen voor een scherpe prijs. U hebt de keuze uit zes abonnementen tussen 8 €/maand en 23 €/maand. Ze worden ingedeeld in twee categorieën :

De abonnementen met een bundel van 400 minuten/SMS en de abonnementen waarmee u onbeperkt kan bellen en SMS-en.

Prijs gsm-abonnementen van Edpnet
Prijs/maand SMS & bellen Data
8€ 400 minuten of sms 2 GB
11€ 400 minuten of sms 10 GB
12€ Onbeperkt bellen en sms'en 2 GB
15€ Onbeperkt bellen en sms'en 10 GB
19€ 400 minuten of sms 15 GB
23€ Onbeperkt bellen en sms'en 15 GB

De mobiele abonnementen met 400 minuten OF SMS

U hebt de keuze uit drie GSM-abonnementen met een bundel van 400 minuten/SMS. Opgepast, deze abonnementen berusten op een balanssysteem: als u 100 SMS hebt verbruikt, resten er 300 belminuten. En omgekeerd, als u 200 keer SMS-t, hebt u nog recht op 200 belminuten.

Deze drie abonnementen onderscheiden zich door hun databundel: het goedkoopste abonnement kost u 8 €/maand en omvat 2GB data. Enkel Scarlet biedt ook zo’n goedkoop abonnement, maar met onbeperkt SMS-en zonder dat dit ten koste gaat van het aantal belminuten: deze formule « scarlet Red 8 » biedt helaas niet zoveel surfvolume amper de helft 1 GB.

Om te genieten van 10GB data kost het abonnement u 11 €/maand ! Het is ook een onverslaanbaar aanbod !

De abonnementen met onbeperkt bellen & SMS

Edpnet zijn de onbeperkt bellen en sms'en al beschikbaar voor slechts 12 €/maand. Bij Mobile Vikings, Base, Orange, onbeperkt bellen en sms'en is mogelijk vanaf 15 €/maand, bij Scarlet vanaf 18 €/maand, enz.

 

Controleer uw verbruik

U kan uw verbruik controleren in uw online klantenzone My Edpnet of via de app My Edpnet.

mobile usage dashboard

 

Wat is de prijs buiten de bundel ?

Als u op internet surft buiten het aantal GB dat in uw bundel is begrepen of u overschrijdt het aantal inbegrepen SMS-en, komen er kosten bij op uw factuur. Edpnet rekent 3,6 €/GB extra aan. Ter vergelijking: de prijs loopt op tot , 50€/GB bij Scarlet en Orange, en zelfs 100€/GB extra bij VOO, Telenet, Youfone, Proximus, Mobile Vikings en Lycamobile. De tarieven die Edpnet hanteert, zijn dus uiterst voordelig !

Wat betreft de kosten van oproepen buiten de bundel; het is niet de goedkoopste, maar blijft meer dan redelijk. Zeker als andere operators tot €0,30 per minuut vragen.

Hoe opzeggen?

U kan uw contract op elk moment opzeggen. Daarvoor wordt geen enkele opzeggingsvergoeding gevraagd. Het volstaat de operator in te lichten via de online klantenruimte, per mail of per aangetekend schrijven.

BESLUIT: Edpnet is een MVNO zoals Mobile Vikings die het mobiele netwerk van Orange ook gebruikt of Scarlet en Youfone die het mobiele netwerk van Proximus gebruikt. De meeste aangeboden gsm-abonnementen liggen in lijn met de concurrentie.

Het enige abonnement dat ons uniek lijkt bij Edpnet is dat van 11 €/maand met 10 GB ! Zoveel surf voor zo'n lage prijs, het is nog steeds ongehoord