Wij vergelijken vandaag
67 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Wat vinden we van de gsm-abonnementen van Edpnet ?

Edpnet

Edpnet biedt 6 GSM-abonnementen tegen verschillende prijzen. Met een tarief tussen 8 en 28 euro/maand kunnen deze formules heel wat klanten bekoren.

Dit bedrijf is een MVNO die gebruik maakt van het GSM-netwerk van Orange, waardoor de klanten kunnen rekenen op een netwerk en een dekking van goede kwaliteit.

Zes gsm-abonnementen onder 30 euro

Edpnet heeft een breed gamma GSM-abonnementen voor een scherpe prijs. U hebt de keuze uit zes abonnementen tussen 8€/maand en 28€/maand. Ze worden ingedeeld in twee categorieën :

De abonnementen met een bundel van 300 minuten/SMS en de abonnementen waarmee u onbeperkt kan bellen en SMS-en.

Prijs gsm-abonnementen van Edpnet
Prijs/maand SMS & bellen Data
8€ 300 minuten OF SMS 1 GB
12€ Onbeperkt 1 GB
16€ 300 minuten OF SMS 5 GB
20€ Onbeperkt 5 GB
24€ 300 minuten OF SMS 10 GB
28€ Onbeperkt 10 GB

De mobiele abonnementen met 300 minuten OF SMS

U hebt de keuze uit drie GSM-abonnementen met een bundel van 300 minuten/SMS. Opgepast, deze abonnementen berusten op een balanssysteem: als u 100 SMS hebt verbruikt, resten er 200 belminuten. En omgekeerd, als u 200 keer SMS-t, hebt u nog recht op 100 belminuten.

Deze drie abonnementen onderscheiden zich door hun databundel: het goedkoopste abonnement kost u 8€/maand en omvat 1GB data. Enkel Scarlet biedt ook zo’n goedkoop abonnement, maar met onbeperkt SMS-en zonder dat dit ten koste gaat van het aantal belminuten: deze formule « scarlet Red 8 » omvat een bundel met 300 belminuten, onbeperkt SMS en 0,5GB data voor de prijs van 8€/maand.

Om te genieten van 5GB data kost het abonnement u 16€/maand, en voor 24€/maand hebt u recht op 10GB.

De abonnementen met onbeperkt bellen & SMS

Edpnet biedt ook drie GSM-abonnementen aan met onbeperkt bellen & SMS, van 12€/maand tot 28€/maand. Het verschil schuilt in het beschikbare datavolume. Voor deze prijs geniet u bij Mobile Vikings, van een bundel van 150 minuten, onbeperkt SMS en 2GB data.

De formule van 20€/maand omvat 5GB data en die van 28€/maand biedt 10GB data. Ook bij andere operatoren vindt u abonnementen met 5GB data en onbeperkt bellen & SMS. Dat kost u dan 15€/maand bij Mobile Vikings 18€/maand bij Scarlet en 20€/maand bij Orange en bij Base.

Controleer uw verbruik

U kan uw verbruik controleren in uw online klantenzone My Edpnet.

mobile usage dashboard

Deze operator heeft momenteel nog geen applicatie die de klanten toelaat hun GSM-verbruik op te volgen.

Wat is de prijs buiten de bundel ?

Als u op internet surft buiten het aantal GB dat in uw bundel is begrepen of u overschrijdt het aantal inbegrepen SMS-en, komen er kosten bij op uw factuur. Edpnet rekent 50€/GB extra aan. Ter vergelijking: u betaalt 3,7€/GB extra bij Base. Deze prijs loopt op tot 10€/GB extra bij Orange, 50€/GB bij Scarlet en zelfs 100€/GB extra bij VOO, Mobile Vikings en Proximus.

Edpnet is echter wel de goedkoopste operator op de markt voor bellen buiten de bundel. Een minuut extra bellen kost 0,10€ bij Edpnet. Deze prijs loopt op tot 0,23€ bij VOO, 0,25€ bij Orange en 0,30€ bij Proximus.

Als u meer SMS-en verstuurt dan in uw abonnement voorzien, kost elk extra bericht u 0,10€. VOO vraagt dan weer 0,07€ per SMS buiten de bundel. Alle andere operatoren bieden enkel abonnementen aan met onbeperkt SMS.

Hoe opzeggen?

U kan uw contract op elk moment opzeggen. Daarvoor wordt geen enkele opzeggingsvergoeding gevraagd. Het volstaat de operator in te lichten via de online klantenruimte, per mail of per aangetekend schrijven.

BESLUIT: Edpnet is een MVNO zoals Scarlet en Mobile Vikings die het mobiele netwerk van Orange gebruikt. De meeste aangeboden gsm-abonnementen liggen in lijn met de concurrentie. In vele gevallen doen Mobile Vikings, Base of Scarlet beter, want voor 3 abonnementen op 6 krijgt u “ofwel” een aantal SMS “ofwel” een aantal belminuten, maar niet “en”, want uiteraard niet hetzelfde is en ongunstig uitvalt bij Edpnet.

Het enige abonnement dat ons uniek lijkt bij Edpnet is dat van12€ met onbeperkt bellen en sms + 1 GB. Hiervoor doet geen enkele operator beter in België. Noteer ook dat de prijzen voor bellen buiten de bundel gunstig zijn.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?