Wat vinden we van de aanbiedingen van Scarlet ?

Scarlet biedt voordelige abonnementen aan tegen een gunstige prijs, tussen 8 en 26 euro per maand. Deze operator heeft zo een ruim palet van mogelijkheden, steeds gekoppeld aan het Proximus-netwerk waardoor de klanten een kwalitatieve dekking gegarandeerd kan worden.

De ‘Red’ aanbiedingen

Scarlet biedt ‘Red’- abonnement , een formule die gericht is op iedereen die weinig mobiel is maar altijd bereikbaar is voor een superaantrekkelijke prijs.

Het Red-abonnement omvat : 1 GB, onbeperkt sms'en en 300 belminuten, voor 8 €/maand ! Het voordeel van dit abonnement is dat je het naar behoefte kunt verbeteren. Onbeperkt bellen naar anderen Scarlet-mobiele, slechts voor 2 euro extra per maand !

Wil je liever meer surfvolume? Ook hier kan je kiezen voor een extra volume naar keuze: 5 GB voor €8 extra per maand

De 'Cherry" aanbiedingen

Cherry-abonnement biedt 6 GB, onbeperkt sms'en en 600 belminuten voor slechts € 13/maand. Hierook, is het mogelijk om 5GB extra data's voor €8 extra per maand.

De ‘Hot’ aanbiedingen

Hot-abonnement biedt automatisch onbeperkt bellen en sms'en naar alle netwerken. Basis dit abonnement is inclusief 10 GB, die je kunt upgraden tot 15 GB door betalende opties te activeren.

‘Hot 18’ omvat 10 GB data en kost 18 €/maand.

Uw verbruik controleren

Het is mogelijk uw verbruik te controleren via de applicatie MyScarlet of uw online klantenruimte. Een minpunt is dat u zelf geen limiet kan instellen, waarboven uw verbruik buiten de bundel blokkeert.

Houd dus steeds de meldingen in het oog die de operator u stuurt als u uw abonnement overschrijdt.

Hoe zit het met het deel buiten de bundel ?

Een belminuut buiten de bundel kost u 0,16€. Deze prijs is een van de laagste op de markt. Dit bedrag loopt namelijk op tot 0,23€ bij VOO, 0,25€ bij Orange en 0,30€ bij Proximus.

De prijs van surfen buiten het abonnement is wel duurder dan bij sommige concurrerende operatoren. U betaalt tot 50€ per extra GB bij Scarlet zoals bij Orange of slechts 3,70€ bij Base. Scarlet is echter niet de duurste operator. Een extra GB kost u namelijk 100€ bij VOO, Mobile Vikings of Proximus.

Hoe opzeggen ?

Scarlet rekent geen kosten aan als u uw contact opzegt. U kan dit regelen via uw online klantenruimte, of per mail of met een aangetekende brief.

Tip van de redactie Wat denken wij ervan ?

locatiemascotte

Scarlet biedt tal van abonnementen tegen een knalprijs aan. De ‘Red’ formules zijn bijzonder voordelig dankzij hun onklopbare prijzen en hun interessante bundels.

Scarlet Red 8 Scarlet Red 8 is het goedkoopste abonnement in België en ideaal als u geen fervent mobiel surfer bent.

De prijs van surfen buiten de bundel is dan weer zeer duur vergeleken met andere operatoren. Scarlet laat zijn klanten niet toe een limiet in te stellen, zodat u steeds uw dataverbruik in het oog moet houden om te hoge facturen te vermijden.