Wij vergelijken vandaag
81 GSM-abonnementen in België.

Laatste update

Wat vinden we van de aanbiedingen van Scarlet ?

Scarlet

Scarlet biedt voordelige abonnementen aan tegen een gunstige prijs, tussen 8 en 33 euro per maand. Deze operator heeft zo een ruim palet van mogelijkheden, steeds gekoppeld aan het Proximus-netwerk waardoor de klanten een kwalitatieve dekking gegarandeerd kan worden.

De ‘Red’ aanbiedingen

Scarlet biedt vier ‘Red’- abonnementen aan, die steeds een bundel met onbeperkt SMS en 5 uur bellen omvatten. Het verschil zit in het beschikbare datavolume.

Het goedkoopste abonnement omvat 0,5 GB en kost u slechts 8€/maand, waarmee dit het goedkoopste abonnement op de markt is. Dit aanbod is ideaal voor wie op zoek is naar een formule met voldoende SMS en bellen voor een scherpe prijs. Voor 5 euro meer (13€/maand) geniet u dan van 2 GB data extra.

Als u een iets guller abonnement wil, dan hebt u de keuze tussen ‘Red 18’, met 5,5 GB voor de prijs van 18€/maand, en de formule ‘Red 23’ die 10,5 GB omvat voor 23€/maand.

Zin in meer belminuten ?

Als een abonnement met 300 belminuten voor u nog niet voldoende is, is het mogelijk uw ‘Red’-abonnement te combineren met de optie ’Onbeperkt bellen naar Scarlet Mobile’. Deze functie laat u toe onbeperkt te bellen naar andere Scarlet-klanten voor 2 euro extra per maand.

Als u deze optie wil activeren, moet u zich gewoon naar uw online klantenruimte begeven. U kan ze weer gratis desactiveren op elk moment.

De ‘Hot’ aanbiedingen

Bij Scarlet hebt u eveneens de keuze tussen vier abonnementen met een bundel onbeperkt bellen en SMS.

‘Hot 18’ omvat 5 GB data en kost 18€/maand. Bij Mobile Vikings, geniet u van hetzelfde aanbod voor slechts 15€/maand dankzij de formule ‘Viking 15’.

U kan eveneens kiezen voor de formule ‘Hot 23’, met dit keer 6,5 GB data en een prijs van 23€/maand.
Maar bij Mobile Vikings vindt u weer een interessanter aanbod voor 3 euro per maand minder. Het abonnement ‘Viking 20’ omvat een bundel met onbeperkt bellen en SMS, evenals 7 GB data voor de prijs van 20€/maand.

Het aanbod ‘Hot 28’ 18’ omvat 10 GB data en kost u 28€/maand. Ook hier heeft Mobile Vikings weer een interessanter aanbod: de formule ‘Viking Unlimited’ met een bundel met onbeperkt bellen, SMS en data (20 GB) voor slechts 1 euro meer per maand (29€/maand). Dit aanbod is eveneens interessanter dan de formule ‘Hot 33’ die 15 GB data omvat.

Uw verbruik controleren

Het is mogelijk uw verbruik te controleren via de applicatie MyScarlet of uw online klantenruimte. Een minpunt is dat u zelf geen limiet kan instellen, waarboven uw verbruik buiten de bundel blokkeert.

Houd dus steeds de meldingen in het oog die de operator u stuurt als u uw abonnement overschrijdt.

Hoe zit het met het deel buiten de bundel ?

Een belminuut buiten de bundel kost u 0,16€. Deze prijs is een van de laagste op de markt. Dit bedrag loopt namelijk op tot 0,23€ bij VOO, 0,25€ bij Orange en 0,30€ bij Proximus.

De prijs van surfen buiten het abonnement is wel duurder dan bij sommige concurrerende operatoren. U betaalt tot 50€ per extra GB bij Scarlet, tegenover 10€ bij Orange of slechts 3,70€ bij Base. Scarlet is echter niet de duurste operator. Een extra GB kost u namelijk 100€ bij VOO, Mobile Vikings of Proximus.

Hoe opzeggen ?

Scarlet rekent geen kosten aan als u uw contact opzegt. U kan dit regelen via uw online klantenruimte, of per mail of met een aangetekende brief.

Tip van de redactie Wat denken wij ervan ?

locatiemascotte

Scarlet biedt tal van abonnementen tegen een knalprijs aan. De ‘Red’ formules zijn bijzonder voordelig dankzij hun onklopbare prijzen en hun interessante bundels.

Scarlet Red 8 Scarlet Red 8 is het goedkoopste abonnement in België en ideaal als u geen fervent mobiel surfer bent. De ‘Hot- abonnementen zijn echter minder interessant dan de abonnementen van Mobile Vikings.

De prijs van surfen buiten de bundel is dan weer zeer duur vergeleken met andere operatoren. Scarlet laat zijn klanten niet toe een limiet in te stellen, zodat u steeds uw dataverbruik in het oog moet houden om te hoge facturen te vermijden.

Publiciteit

Hoe? Bestel online om te profiteren van 16 tot 90€ korting

 • 1 Online de verschillende operatoren en hun formules vergelijken
  Vergelijken de beste deals online en nu niets te betalen.
 • 2 Bpost levering van uw toekomstige SIM-kaart
  Bpost boek dat u thuis uw SIM-kaart binnen 48 uur in het algemeen.
 • 3 Nieuwe SIM-kaart voor mijn gsm / smartphone
  Activeer de nieuwe SIM-kaart online of via de telefoon.
 • 4 Nieuwe gsm-operator is geactiveerd! Nu u kunt bellen, sms en surfen!
  Plaats de nieuwe SIM-kaart zodra de oude is uitgeschakeld.
Hoe verloopt dat?